Ricottová pomazánka s tuňákem
Tuňáková pomazánka s ricottou a jarní cibulkou je rychlá a chutná svačina nebo lehká večeře. Krémová ricotta doplňuje chuť tuňáka, zatímco hořčice a citronová šťáva jí dodávají jemnou svěžest. Pomazánka nejlépe chutná na čerstvém pečivu.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottová pomazánka s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp72X
Moje poznámka
Ricottová pomazánka s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wp72X
Nejnovější recepty
Bramboračka dvou barev
Přidáno před 3 hodinami
Tatarský biftek s lojovými škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Kynutý houskový knedlík
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
Přidáno před 8 hodinami
Mexický guláš sypaný sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí řízek v bramborovém těstíčku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené filé na másle
Sahula před 11 minutami
Horký jablečný nápoj
FilipRieger před 23 minutami
Svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta
Jana Jana před 1 hodinou
Tarhoňa pečená v rajčatech
Podry před 1 hodinou
Čočkový prívarok
magdalenka před 2 hodinami
Losos v máslové marinádě
magdalenka před 2 hodinami
Mungo - klíčky
magdalenka před 2 hodinami
Jeanův lázeňský lilek
magdalenka před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
simonacw před 3 hodinami
Suroviny:
sýr ricotta,
tuňák ve vlastní šťávě,
cibulka jarní,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)