Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ricottová pomazánka s tuňákem

Tuňáková pomazánka s ricottou a jarní cibulkou je rychlá a chutná svačina nebo lehká večeře. Krémová ricotta doplňuje chuť tuňáka, zatímco hořčice a citronová šťáva jí dodávají jemnou svěžest. Pomazánka nejlépe chutná na čerstvém pečivu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lucieblahova

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Z tuňáka slijeme šťávu a necháme jej okapat na cedníku. Jarní cibulku omyjeme a nakrájíme na kolečka. Krok 2: Do mísy vložíme tuňáka, přidáme ricottu, hořčici a jarní cibulku. Vše promícháme. Krok 3: Pomazánku dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Opět dobře promícháme. Krok 4: Hotovou pomazánku podáváme s čerstvým pečivem.

TIP: Jak vyrobit a zpracovat ricottu?

Zveřejněno 10. 11. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Ricottová pomazánka s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp72X

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Ricottová pomazánka s tuňákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wp72X

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sýr ricotta, tuňák ve vlastní šťávě, cibulka jarní, hořčice dijonská, šťáva citronová, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu