Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Indianci

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

19. 12. 2009 19:37

Suroviny

Porce: 20 ks

Nutriční hodnoty

Energie5 435 kJ / 1 299 kcal
Bílkoviny31,86 g
Tuky16,02 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy256,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle je recept na cca 20 ks ( strednich).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

blankabi

16. 1. 2021 12:52

Mouku přidávat střídavě se sněhem,když jsem dala mouku najednou tak bylo těsto hrozně tuhé a už se to se sněhem nerozmíchalo a byly v něm hrudky.Na podruhé už super a i piškoty byly tak jak mají být.:-)

Hermina.p

8. 10. 2016 15:26

tak buflerky jsou bohužel hodně tvrdé, už těsto bylo dost hutné a nešlo moc vytlačovat :-(

Dáša

25. 11. 2012 17:39

Zdravím,chtěla jsem se zeptat když udělám indiánky nechám je ztuhnout a namočím je v čokoládě tak i po vychladnutí mi sjíždějí v polovině nebo se naklánějí.Můžete mi poradit čím to je.Moc děkuju za radu.;-(

iivveettkkaa

11. 7. 2012 17:12

Žádný ztužovač není třeba. Stačí bílky šlehat ve vodní lázni, ale hlavně je nesmíte uvařit. Jinak já místo marmelády používám jahodový vitacit:-)

Zuzlina

2. 4. 2012 17:58

prosím jak je možné, že ten krém mi zůstal krémem a ne takovou tou pěnou..:( Dělala jsem to přesně podle receptu a šlehala až jsem měla mixér rozpálený, ale nic..:( Pak jsem to dala do lednice, že to sním druhý den samotné s piškoty, a druhý den už z toho ta ˇˇpěnaˇˇ byla....:) Má se to tak dělat normálně, nebo se tam má ještě něco přidt na ztužení, aby ta příprava netrvala tak dlouho..??

VIKI

24. 1. 2012 18:15

o VÝKEND SE CHYSTÁM OPĚT VYZKOUŠET indiánky doufám že se mi popvedou.Chtěla jsem se zeptat bude vadit když do krému přidám ztužovák? :-8

Saimi

2. 1. 2012 00:56

Hned bych se zakousl

kudlova3

6. 2. 2011 12:36

:-O:-p:-p:-p:-K:yes:

Simona Skolakova

30. 8. 2010 08:21

tak toto mi úplně uteklo:-Oindiánky miluji od dětství,když jsem dostala na výběr zda zmrzku nebo indián,u mne to vyhrál indiánek:-8,tak to si ukládám a bod dávám;-):yes:+1

Platinka

30. 8. 2010 08:16

dekujiiiiiiiii Irenko

Hofis

20. 2. 2010 20:52

Já to ještě vylepšuji tím, že čokoládu nastavím troškou kakaového másla (nebo obyčejného a přidám kakao) aby byla řidší - potom jdou indiánci v čokoládě namáčet aniž by se poničili ;-)

yanull

31. 1. 2010 12:04

Dovolím si přidat jednu radu. Než budete indiánky namáčet do čokolády, dejte je na chvíli do mrazáku, bude se vám to pak dobře dělat. :yes:

Irrena

31. 1. 2010 11:19

Platinko to je neuvěřitelné, já je tak miluji:-p:-p, posílám bodík a dávám do oblíbených:yes::yes:

Aneta

19. 12. 2009 21:21

Tak ty vypadají krásně, a já je asi udělám, protože pořád ujídám cukroví a tak aby něco zbylo na vánoce.Asi budu muset nějaké to cukrovíčko dopíct!?!:-D
Posílám bodík:yes:

pipre

19. 12. 2009 21:13

Jejda, to mám ráda i já:yes::yes:4.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buflery recept buflery recept na buflery indianek recept indianek cukrovi indianci indiánky recept cukrový rozvar krém na indianky recept na indianky buflery na indianky buflery pod indiánky snehovy indianci krém do indiánků recept indiánek sněhové indiánky recept buflery sněhový indiánek indiánci-recept indiánky

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, bílek, cukr krupice, voda, marmeláda

TopRecepty.cz

Indianci

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5QrK