Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bazalka čerstvá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pizza z veky

Pizza z veky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dejte vařit vodu. Jakmile začne vařit, vhoďte do ní 2 rajčata, která jsme nařízli do kříže, aby šla pak lépe sloupnout. Po 1 min. vylovte a sloupněte slupku. Mezitím…

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Těstoviny jsem si dala vařit podle návodu do velkého množství řádně osolené vody. Asi dvě minuty před dovařením jsem si v pánvi dala osmahnout kostičky guanciale (pokud…

Hustá cizrnová polévka

Hustá cizrnová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Namočíme cizrnu na 24 hodin do vody, vodu poté slijeme, cizrnu propláchneme. Na sádle osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a osmahneme do zlatova.…

kaja.f

90 min

Cizrna po italsku

Cizrna po italsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z přes noc namočené cizrny slijeme vodu a dáme jí vařit v čisté vodě. Až je cizrna uvařená, scedíme jí a přendáme do pekáčku spolu s nasekaným česnekem, nakrájeným…

Pečený květák na červeno

Pečený květák na červeno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechny suroviny na omáčku smícháme dohromady. Ochutnáme a případně dochutíme dle svých chutí.Květák rozebereme na růžičky. Připravíme pekáček a květák důkladně v omáčce…

1 38 39 40 41 42 101