Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže s červenou čočkou a fazolkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 8. 2014 13:19

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 893 kJ / 1 169 kcal
Bílkoviny53,85 g
Tuky8,70 g
Vláknina39,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy199,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

xjurny

19. 8. 2014 10:46

angelika: Hrůza to je, to máte pravdu.

angelika

13. 8. 2014 18:04

To se musíte hádat,jak husy na trhu.Hrůza!!!!!!!!!!

spagetka

12. 8. 2014 19:40

Coleta: prosímtě, každá kuchyně má své extra kombinace, proto existujou národní kuchyně, které je charakterizují. O německé toho asi moc nevíš.. Myslím, že jsme téma vyřešily, děkuji za zájem, jdi si založit forum na téma německá kuchyně, ju? Třeba se něco dozvíš. Tím považuji téma u tohoto receptu za vyčerpané. Děkujiiii ;-);-);-):yes::yes::-K:-K:-K

Coleta

12. 8. 2014 19:35

spagetka: , odkud autor čerpal, to musíš vynadat jim, proč bych měla někumu nadávat???

Řekněme, že německá kuchyně má určité zvláštní kombinace.:-D

spagetka

12. 8. 2014 18:25

Jitkas: Ne nemastila jsem, není důvod. Prostě jsem si to dělala po svém, v jednotlivých hrncích, tak jak uznám JÁ, že je to lepší.

Jitkas

12. 8. 2014 18:23

spagetka: Proc varit ve trech hrncich, stacilo by dat jeden a postupne, podle "budicku", pridavat suroviny (tedy ryzi, cocku a fazolky). Suche koreni (kt. se vlastne opakuje) bych dala hned do vody, cerstve az po uvareni. Vy to ani trosku neomastite dobrym olejem, alespon kapkou?

spagetka

12. 8. 2014 18:00

Coleto, okopíruj mi, prosím, větu, kde říkám, že mi nadáváš? :-O:-O:-O:-O:-O Já jen nechápu, jak jsi přišla na německou kuchyni :-O:-O a za další - fakt tě nenutím mé recepty zkoušet, dobře nezdají se ti, beru. Fakt nechci rozpoutávat žádnou pitomou válku. Tys řekla svůj názor, děkuju.

Coleta

12. 8. 2014 17:48

Tak za prvé, nikomu nenadávám, kde to čteš??? Za druhé, je zcela volně (dl pravidel webu), jakým způsobem bude uživatel využívat tyto stránky. Nevšimla jsem si, že je povinnost vkládat recepty. No za třetí pokud si myslím, že je to patlanina, tak se o tom i takto vyjádřím, já raději vtipně, ale ujišťuji tě, že to umím i jinak.:-D Ale nebudu tu zakládat diskuse, které stejně k ničemu nevedou a věř, že bych měla co říci.

K receptu: Kombinace bylinek je docela šílen dle mého názoru.

spagetka

12. 8. 2014 16:35

Coleta: Nevím, proč? Recept je upravený dle Diabetické kuchařky a tam fakt není zdroj, odkud autor čerpal, to musíš vynadat jim, já nemám nic proti žádné kuchyni. Neměla bych nic ani proti tvé,ale bohužel, tys ještě své kuchařské umění neukázala, pouze píšeš rádoby vtipné komentíky ;-(;-(;-(:-D:-D:-D:-D:-D

Coleta

12. 8. 2014 14:23

To je asi inspirace, německou kuchyní, ne?:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: červená rýže natural recepty červená rýže recept fazole s čočkou rýže s fazolkami červená rýže recepty recepty z červené rýže červená rýže natural recept recepty s červenou čočkou ryze fazolky červené fazole s rýží recept s červenou čočkou cocka a fazole omacka ryze natural s cockou recept s fatolí a s čočkou ryze čočka recepty čočka s zelenými fazolkami recepty červené fazole s s rýží recepty s červene ryže rýže s fazolkama recept na fazolu z čočkou

Suroviny: rýže natural, voda, čočka, voda, fazolky žluté, voda, kurkuma, koriandr, bobkový list, bazalka čerstvá, rozmarýn, sůl, pepř, tymián, rozmarýn, kmín drcený, cibule, bazalka čerstvá, koriandr, sůl, pepř, bazalka čerstvá, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Rýže s červenou čočkou a fazolkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p6lr