Kotlety s pestem

isindy Kuchařka: isindy

3 porce Vepřové maso 14 názorů

Suroviny

3 vepřové kotlety
3 lžíce Pesto Genovese
3 lžíce másla
3 velké špetky citronové kůry (použila jsem sušenou)
sůl
3 lžíce oleje
6 lístků bazalky
Recept si zatím oblíbilo 16 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z alobalu odtrhneme 3 pruhy o 60cm délce a každý přeložíme napůl (pokud použijete silnější grilovací alobal, stačí jedna vrstva).

  2. Doprostřed alobalového čtverce dáme lžíci oleje, na něj položíme osolenou naklepanou kotletu, na ni navršíme 1/3 směsi, kterou získáme smícháním změklého másla, pesta a citronové kůry.

  3. Na směs položíme 2 lístky bazalky a balíček uzavřeme.

  4. Pečeme 50 min. na 180°C.

Poznámka

Recept jsem zahlédla včera v noci v TV, použité byly jehněčí kotlety.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kotlety s pestem

Tématické fráze: recepty s pestem vepřová kotleta s pestem vepřové kotlety s pestem recept na kotletu kotlety s bazalkovým pestem veprove s pestem vepřová kotleta bazalka jehněčí s pestem jehněčí kotlety recepty kotlety bazalka zapečené kotlety s pestem recept kotleta recepty z kotlety kotleta v česnekem pestu vepřová kotelta s pestem recept na přírodní kotlety zapečené s mozzarelou kotleta s bazalkovym pestem pouziti veprove kotlety v kuchyni jehněčí kotleta přírodní kotleta

Zapomněl/a jsem heslo