Zapečené těstoviny s bylinkami
Recept ještě nebyl hodnocenZapečené těstoviny na mnoho způsobů jsou oblíbeným obědem nebo večeří hlavně pro svoji nenáročnost. Do těstovin s uzeným masem můžete přidat jarní bylinky, které máte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zapečené těstoviny na mnoho způsobů jsou oblíbeným obědem nebo večeří hlavně pro svoji nenáročnost. Do těstovin s uzeným masem můžete přidat jarní bylinky, které máte…
Rychlé jídlo z jednoho hrnce, těstoviny se sýrem a krémovou omáčkou, doplňte nasekanými bylinkami a červenou paprikou. Skvělé je, že můžete přidat také to, co máte doma …
Kdo má rád polévky z mléka, podmáslí nebo syrovátky, jistě si pochutná i na téhle zeleninové, plné bylinek. Na její uvaření, budete potřebovat pár minut času, minimum…
Připravte si s námi barevný jarní salát z toho, co vykvetlo na zahrádce. Jako základ použijeme hlávkový salát, ke kterému přimícháme medvědí česnek, pažitku či listy…
Tento salát připravíme během chvilky. Stačí nám k tomu čerstvá zelenina, voňavé bylinky, vejce uvařená natvrdo a trochu oleje a citronové šťávy. Ve svěží chuti salátu…
Pokud máte chuť na něco malého, co vám zároveň zažene hlad, zkuste tato vařená vejce s vychlazenou omáčkou a bylinkami. Na každý talířek dejte tři půlky vajec, elegantně…
Podle našeho receptu připravíte lehký letní salát. Jak dělaný pro horký den, kdy na velké vaření nejsou síly a ani chuť. Ředkvičky s okurkou jsou vděčné kousky zeleniny,…
Základem, pro příjemný start do nového dne, je bezesporu vydatná snídaně, která poskytne energii na celé dopoledne. Sázkou na jistotu je vaječná omeleta s bylinkami,…
Snídaňová vajíčka můžeme připravit na spoustu možných způsobů, třeba i v mikrovlnné troubě. Omeleta s camembertem, plná bylinkové chuti, vám pomůže zpříjemnit start do…
Sytá večeře, v podobě zeleninové tortilly s bylinkovým dipem, vám zajisté přijde k chuti. Na její přípravě není nic složitého, postačí pouze orestovat směs zeleniny,…
S přípravou kuřecí rolády se pojí sice pracnější příprava, ale výsledná chuť za to stojí. Vykostěné kuře naplníme směsí mletého hovězího masa, uzeného masa a bylinek.…
Chřest je sezónní a oblíbenou surovinou na jaře. Můžeme ho zakomponovat do různých pokrmů. V tomto receptu jej přidáme do směsi zapečených brambor. Doplníme je…
Ovesnou kaši jistě každý zná jako sladkou snídani. V tomto receptu se můžete inspirovat její přípravou ve slané verzi. Ovesné vločky lze povařit ve vodě nebo vývaru,…
Aspikové misky, které v sobě ukrývají jarní křupavý a svěží chřest spolu s vejci, jsou doplněny bylinkami a ochucenou želatinou. Přidejte pouze čerstvé voňavé pečivo,…
Lahodnou chuť mořských slávek podpoříme fúzí asijských chutí. K dochucení tak použijeme hlavně rybí a ústřicovou omáčku a také citronovou trávu a kousek exotického…
Tato malá roztomilá křupavá kolečka cukety s rozpuštěným sýrem a šťavnatou slaninou, vytvářejí perfektní kombinaci chutí. Ideální jako předkrm nebo malé pohoštění, se…
Křehké a šťavnaté vepřové kotlety, podávané s plátkem domácího bylinkového másla, budou hitem na rodinném grilování. Perfektní výsledek vám zaručí dostatečná doba…
Tento recept využívá papiňák k efektivnímu vaření, což zajišťuje, že maso zůstane šťavnaté a zelenina si uchová svou chuť. Kousky masa se vaří spolu s nakrájenou cuketou…
Slaný koláč quiche, pocházející z Francie, se těší v poslední době veliké oblibě. Variací na jeho slané náplně existuje opravdu mnoho a každá je jedinečná. Upečte si…
O Velikonocích nikdy nechybí vajíčka připravená na různé způsoby. Originálními jednohubkami jsou obarvená vajíčka, plněná pomazánkou ze žloutků a sardelové pasty. Nejen…
Nádivka neodmyslitelně patří k velikonočním svátkům. Připravit ji můžete také na způsob malých muffinů, které jsou plné bylinek, šunky a strouhaného sýra. Tento recept…
V létě dáváme přednost lehkým jídlům plným zeleniny – a právě takové jsou tyto masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci. Zelenina dodá svěžest, zatímco maso,…
Recept, který je náročný na čas, ale vše vynahradí plnou chutí. Pomalu pečený vepřový hřbet získá za 9 hodin v troubě koncentrovanou chuť a šťavnatost. Podávejte se…
Na másle osmažíme pokrájenou cibuli dosklovata. Přisypeme žampiony a smažíme za občasného promíchání do jejich povadnutí. Přidáme nasekaný česnek a muškátový květ,…