Lehká polévka ze syrovátky a podmáslí
Recept ještě nebyl hodnocenKdo má rád polévky z mléka, podmáslí nebo syrovátky, jistě si pochutná i na téhle zeleninové, plné bylinek. Na její uvaření, budete potřebovat pár minut času, minimum…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kdo má rád polévky z mléka, podmáslí nebo syrovátky, jistě si pochutná i na téhle zeleninové, plné bylinek. Na její uvaření, budete potřebovat pár minut času, minimum…
K nedělnímu obědu bezpochyby patří oblíbená sekaná. Připravte ji však trochu netradičně, a to s krustou z bylinek a uzeného sýra. Její chuť tak bude o poznání…
Telecí pečeně zabalená do slaniny je krásně šťavnatá a voňavá, a skvěle ladí s kedlubnovým zelím a žemlovým knedlíkem. Pokrm vypadá složitě, ale ve skutečnosti je jeho…
Jedním z prvních druhů jarní zeleniny jsou ředkvičky. Díky své chuti se hodí pro přípravu dobré polévky. Krémová polévka provoněná bylinkami, zjemněná smetanou a sýrem,…
O Velikonocích nikdy nechybí vajíčka připravená na různé způsoby. Originálními jednohubkami jsou obarvená vajíčka, plněná pomazánkou ze žloutků a sardelové pasty. Nejen…
Krásně křehká, dozlatova upečená, kukuřičná kuřátka naplněná bylinkovou nádivkou, jsou perfektním jarním obědem. Kuřátka, pečená s hráškem, můžeme podávat třeba s…
Snídaňová vajíčka můžeme připravit na spoustu možných způsobů, třeba i v mikrovlnné troubě. Omeleta s camembertem, plná bylinkové chuti, vám pomůže zpříjemnit start do…
S přípravou kuřecí rolády se pojí sice pracnější příprava, ale výsledná chuť za to stojí. Vykostěné kuře naplníme směsí mletého hovězího masa, uzeného masa a bylinek.…
Pod tajemným názvem mamracháč se skrývá slaný koláč z bramborového těsta, který má spoustu variant. V tomto receptu najdete čtyři druhy náplně, které jsou rozděleny…