Velikonoční hrudka, nebo syrec
Mezi tradiční slovenské velikonoční pochoutky patří i sýr nazývaný hrudka nebo syrec. Připravit ho můžeme naslano i na sladko - skvělý je třeba s vanilkovým cukrem a skořicí nebo ochucený medvědím česnekem.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 604 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,08 g |
Tuky | 60,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 996 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 53,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já jsem přidal medvědí česnek, pažitku, bazalku. Každý si může dochutit podle toho, co má rád.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kousky podle asijské kuchyně
Přidáno před 3 hodinami
Podzimní chilli salát
Přidáno před 15 hodinami
Jemný švestkový koláč s drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky
Přidáno před 19 hodinami
Těsto na svatební koláčky
Přidáno před 22 hodinami
Čalamáda z cuket a paprik
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Citronová poleva 2
Deny55 uvařila před 43 minutami
Kynuté pěry
Vinka uvařila před 14 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
luema uvařila před 14 hodinami
Bramborák s masovou směsí
Lucie1989 uvařil před 14 hodinami
Zapečené růžičkové kapustičky ve smetaně pod bramborovou čepicí
Dede. uvařila před 14 hodinami
Skořicové cukroví z lisu na česnek
IrenaF uvařila před 15 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
LucinkaR uvařil před 15 hodinami
Recept na segedinský guláš III.
Elen0766 uvařila před 15 hodinami
Kapustové karbanátky
Grossberg1 uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Suroviny: mléko, vejce, sůl, bylinky, cukr vanilkový, skořice
Velikonoční hrudka, nebo syrec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GBzK
0 názorů