Plněná cuketová kolečka
Recept ještě nebyl hodnocenObměna přípravy tolik oblíbených cuket se ukrývá v náplni vykrojených středů. Můžete do nich schovat dobroty podle vlastních chutí, nebo se inspirovat v tomto receptu a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Obměna přípravy tolik oblíbených cuket se ukrývá v náplni vykrojených středů. Můžete do nich schovat dobroty podle vlastních chutí, nebo se inspirovat v tomto receptu a…
Mole con pollo je šťavnaté mexické kuře dušené v kořeněné chilli a čokoládové omáčce. Toto jídlo má výrazně kouřovou a lehce nasládlou chuť. Podáváme s rýží nebo s…
Očištěnou vydlabanou dýni pokrájíme na větší kusy a dáme na dno zapékací mísy nebo pekáčku vymazaného máslem nebo olejem.Dýni ochutíme mírně solí, případně česnekem,…
Máte chuť na kuřecí řízečky, ale nechce dělat stále dokola klasiku v trojobalu? Zkuste prsa nejdříve nechat odležet v pikantní marinádě a následně je zabalit do těstíčka…
Zelí lehce vymačkáme (vodu odložíme na vypití) a pokud je moc dlouhé, překrájíme.Do mísy dáme maso, koření, utřený česnek a zelí. Důkladně promícháme a spojíme.K masové…
Vyzkoušejte tento lahodný recept na grilované mleté maso obalené v kukuřičných listech. Kukuřičné listy dodají masu jedinečné aroma a zaručí, že maso zůstane šťavnaté a…
Grilovaná makrela je jednou z nejchutnějších ryb, kterou můžeme na grilu připravit. Přirozeně tučná ryba ochotně přijme ochucení bylinkami i kořením. Grilování společně…
Krevety nepatří mezi obvyklé suroviny na našich grilech, což je škoda, protože jsou opravdu delikátní a jejich příprava je snadná a rychlá. Jejich jemnou chuť doplníme…
Máte-li doma pár uvařených brambor, trochu zeleniny a uzenin, bude večeře či lehký oběd za chvilku. Nezapomeňte pekáč před dokončením posypat pořádnou dávkou sýra! Bez…
Tato malá roztomilá křupavá kolečka cukety s rozpuštěným sýrem a šťavnatou slaninou, vytváří perfektní kombinaci chutí. Ideální jako předkrm nebo malé pohoštění, se…
Plátky cukety jsou obaleny v těstíčku z jemně nastrouhaných brambor a křupavé slaniny, což jim dodává jedinečnou chuť. Po usmažení vznikne zlatavá a křupavá krusta,…
V kastrůlku rozehřejeme máslo, sýr a smetanu na hladkou omáčku.Necháme ji trochu vychladnout a prošleháme s majonézou, pár kapkami citrónové šťávy, bylinkou a špetkou…
Rychlý oběd či večeře, to jsou jídla z jednoho pekáčku. V tomto receptu zapékáme brambory s restovaným kuřecím masem a zeleninou, proložené kostičkami slaniny, to vše…
Šťavnatá husí prsa s křupavou kůžičkou a podzimním ovocem přelijeme šťávou, která má díky vínu silnou chuť. Podáváme je spolu s bramborovými noky, ozdobené bylinkami,…
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…
Šťavnatá vepřová panenka na bylinkách s nasládlým batátovým pyré a růžičkami brokolice potěší nejen vaše oko, ale i chuťové pohárky. Pokud chcete trochu odlehčit…
Připravte rodině netradiční salát. Kombinace brambor, batátů, polníčku a zlehka podušené hlívy je zvláštní, ale velmi chutná. Takový salát je i příjemně sytý. Nebojte se…
Filet z pstruha na fenyklu a pórku je delikátní jídlo, které kombinuje jemnost rybího masa s aromatickými tóny fenyklu a sladkostí pórku. Tato lehká a zdravá varianta…
Oběd bez polévky by u vás nebyl kompletní? Využijte tento velmi jednoduchý recept na vývar s bylinkovými nočky. Chutný, lehký, pěkně barevný a hlavně bleskurychle hotový…
Celer je celoročně dostupnou zeleninou, ze které připravíme nepřeberné množství pokrmů. Jako chuťovku si z něj můžeme usmažit křupavé placičky s česnekem a kurkumou,…
Čeká vás náročný den a máte chuť na lahodnou a vydatnou snídani? Inspirujte se anglickými snídaněmi a připravte si tuto dobrotu plnou zajímavých chutí, mezi kterými…
Velikonoční nádivka se šmakounem je lehčí a modernější varianta tradičního velikonočního pokrmu. Šmakoun skvěle doplní nadýchanou směs pečiva, vajec a jarních bylinek,…
Mezi tradiční slovenské velikonoční pochoutky patří i sýr nazývaný hrudka nebo syrec. Připravit ho můžeme naslano i na sladko - skvělý je třeba s vanilkovým cukrem a…
Lehká jarní polévka plná zdravých bylinek. Zvláště účinná je kopřiva jako český žen-šen, a medvědí česnek nabitý vitamíny zase chuť polévky ozvláštní. Červené ředkvičky…