Nepečený piškotový dezert s tvarohem a jablky
Recept ještě nebyl hodnocenKlasický nepečený dort s jablíčky podle našich babiček a maminek jistě zná mnoho z vás. My pro vás dnes ale máme smetanovou obměnu, ve kterém najdete i tvaroh a kalvádos…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Klasický nepečený dort s jablíčky podle našich babiček a maminek jistě zná mnoho z vás. My pro vás dnes ale máme smetanovou obměnu, ve kterém najdete i tvaroh a kalvádos…
Kupovaný Calvados se vyrábí z hotového jablečného vína, které zrálo v dřevěném sudu. Historie výroby jablečného vína a následné pálenky z něj, sahá až ke starým Keltům.…
Piškoty vyložíme formu, pokapeme Kalvodosem (nešetříme). Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme na hrubo. Nastrouhaná jablka dáme vařit, přidáme puding a…
Koření (bez soli) smícháme s olejem, calvadosem, citronovou kůrou a šťávou. Směsí natřeme maso a necháme odležet v lednici cca hodinku. Oloupeme si pastiňáky a…
Z mouky, másla a špetky soli vypracujeme těsto podobné drobence, přidáme KL studené vody a vejce. Hmota se spojí ve vláčné těsto. Pomohla jsem si robotem a byla to…
V chladných a deštivých dnech, které nemusí přijít jen s podzimem a zimou, se rádi zahřejeme. K tomu nám také může posloužit lahodný jablečný punč. Černý čaj, jablečný…
Přidáno před 49 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Jedlíkova cesta kolem světa: Jak chutná kuchyně tam, kde se narodil Ježíšek?
Česká kuchyně: Jak na ty nejlepší tvarohové knedlíky s jahodami? Pozor na mouku a hnětení!