Melta lépe
Recept ještě nebyl hodnocenDomácí pivo černé si vyrobíme: libovolné množství vody a v ní uvaříme meltu (dáme jí trochu více než na obyčejné pití), po zchladnutí přelijeme do demižonu, přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 213 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Domácí pivo černé si vyrobíme: libovolné množství vody a v ní uvaříme meltu (dáme jí trochu více než na obyčejné pití), po zchladnutí přelijeme do demižonu, přidáme…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Repelent ze spíže: Otravný hmyz odradí citron, hřebíček i kokosový olej