Čína alá Radek
Recept ještě nebyl hodnocenSnad každý, kdo se kdy ocitl v kuchyni, má svoji verzi přípravy masové směsi, které u nás s oblibou nazýváme čínou. Na přípravu této budete potřebovat kuřecí maso,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Snad každý, kdo se kdy ocitl v kuchyni, má svoji verzi přípravy masové směsi, které u nás s oblibou nazýváme čínou. Na přípravu této budete potřebovat kuřecí maso,…
Maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, cibuli na kostičky a česnek nasekáme na drobno.V hrnci na oleji osmažíme cibulku, přidáme česnek, maso a zprudka…
Hlívu nakrájíme na proužky. Podusíme ji na oleji s celým česnekem, solí a kmínem cca 8-10 minut. Hlíva musí být měkká a všechna tekutina odpařena. Poté ji necháme…
Maso omyjeme a osušíme, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Do kastrolu dáme sádlo, přidáme slaninu nakrájenou na kostičky, necháme zvolna…
Rohlíky nakrájíme na kostky a promícháme s jogurtem, práškem, vejci, sýrem, olejem a solí. Vypracujeme kompaktní těsto. Podle potřeby přilijeme mléko.Kulatou formu (měla…
Oloupejte cibule, rozpulte je a nakrájejte na tenké plátky. V hrnci rozehřejte přepuštěné máslo. Cibuli restujte při nižší teplotě dokud nebude podušená dosklovita,…
Bramborovo-špenátové placičky jsou lahodné a zdravé jídlo, které můžete podávat jako hlavní chod nebo přílohu. Jsou vyrobené z brambor a čerstvého špenátu, které se…
Jehněčí maso je velmi zdravé, má minimum tuku a nemá typické aroma skopového. Opečená jehněčí žebírka podávaná s bramborovými noky ochucenými česnekem a bylinkami vás o…
Vepřová plec s chorizem a fazolemi je vydatný a voňavý pokrm, který propojuje šťavnaté maso s pikantní chutí španělské klobásy a jemností fazolí. Pokud hledáte syté…
Kdo by nemiloval křupavé a voňavé bramboráky? Pokud je navíc doplníte lahodnou směsí z marinovaného vepřového masa a restované zeleniny, a na závěr zasypete čedarem,…
Tradiční zlatavé a křupavé bramboráky známe všichni. Co takhle je vyzkoušet trochu jinak. Usmažené bramboráky zapečeme s plátky krájeného hermelínu a tvarůžků. Budete…
Na oleji osmažíme nasekanou cibuli a kořenovou zeleninu – mrkev, petržel a celer v libovolném poměru. Přidáme mořské plody – v tomto receptu jsou použity 2 sáčky…
Bůček osolíme, opepříme, potřeme chilli pastou a posypeme bylinkami. Kůži nařízneme do mřížky. Brambory nakrájíme na silnější plátky.Připravíme pekáč, do kterého dáme…
Tvarůžky (lepší jsou trochu uleželé), vejce, brambory a papriku nakrájíme na kostičky a cibuli najemno. Vše dáme do mísy.Přidáme hořčici, majonézu a česnek. Zamícháme a…
Cibule pokrájíme na plátky nebo klínky a na malém množství oleje osmažíme v rozpálené pánvi dosklovata.Pak cibuli nahrneme ke straně a do pánve vložíme osmažit buřty z…
Maso a játra nakrájíme na nudličky, porek na kolečka a na oleji orestujeme. Přidáme všechno kořeni, protlak a kapii. Podusíme a poté zalijeme smetanou. Mícháme do…
Do zapékací mísy nalijeme trochu oleje. Kuřecí prsa očistíme, maso osolíme, okořeníme, vložíme do mísy, poklademe kolečky cibule a posypeme jemně nasekaným česnekem…
Na žádné oslavě nikdy nesmí chybět stůl plný různých chuťovek. Jejich druhů je mnoho a nikdy nesmí chybět rybí jednohubky, které jsou velice oblíbené. Vyzkoušejte snadné…
Máte chuť na lehký oběd nebo rychlou večeři? Ochutnejte tento dobrý salát. Křehké listy salátu smícháte s cibulí, sýrem a konzervovaným tuňákem. Všechny chutě spojí…
Kuře pečené naplocho je způsob, jakým lze z drůbežího masa udělat výborný a efektně servírovaný pokrm. Maso je křehké a stejnoměrně propečené, přílohové brambory a…
Zapečená kolínka jsou vděčnou a nenáročnou večeří, která zachutná celé rodině. Oblíbené těstoviny, zapečené s orestovanou směsí žampionů a slaniny, budou do hodiny na…
Zelenina by měla být ideálně součástí každého našeho jídla. Připravte si s našim receptem tento křupavý a osvěžující zelný salát. Nudličky zelí doplníme mrkví, cibulí a…
Avokádo s vejci a ideálně na plátku chleba, to je momentální hit snídaňových bister. Jemnou avokádovou pomazánku s krémovým zastřeným vejcem si můžete snadno připravit i…
Karamelizovaná červená cibule je výborná příloha k burgerům a grilovanému masu. Její příprava není složitá, stačí si vyšetřit trochu času a péče. Odměnou vám bude…