Falešný guláš z pomalého hrnce

medanek Kuchařka: medanek

Pomalý hrnec 2 názory

Suroviny

800 g vepřového karé
3 velké cibule
3 stroužky česneku
2 plné lžíce papriky
½ lžičky kmínu
1 plechovka krájených rajčat
pepř
sůl
olej
1 ½ l vývaru nebo vody s 2 gelovými bujony
Dále:
1 menší kapie
1 červená cibule
1 jarní cibulka - jen zelená část
zelená petrželka
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, cibuli na kostečky a česnek nasekáme na drobno.

  2. V hrnci na oleji si osmažíme cibulku, přidáme česnek, maso a zprudka osmažíme se všech stran, aby se zatáhlo. Dále přidáme papriku, rajčata, kmín, osolíme, opepříme a přendáme do pomalého hrnce.
    Zalijeme vývarem nebo vodou s rozpuštěným gelovým bujonem a nastavíme na LOW 8 hodin.

  3. Po uplynutí nastaveného času ochutnáme, je-li potřeba, ještě dochutíme solí a pepřem.

  4. Pokud je to moc řídké, zahustíme 1 lžící kukuřičného škrobu rozpuštěnou v ¼ šálku vody. V tom případě ještě necháme další hodinu pomalit.
    Já jsem pouze vyndala maso a šťávu s cibulí rozmixovala a stačilo to.

  5. Servírujeme zdobené kapií, červenou cibulí, nakrájenou jarní cibulkou a kouskem petrželky.
    Příloha může být jakákoliv, knedlíky, rýže, čerstvé pečivo a smažené bramborové šišky, které jsem použila já.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 319 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Falešný guláš z pomalého hrnce

Tématické fráze: vepřový guláš z pomalého hrnce recepty pro pomalý hrnec vepř. guláš v pomalém hrnci veprovy gulas v pomalem hrnci falešný guláš z vepřového masa vepřové karé recepty recepty z pomalého hrnce hovězí guláš v pomalém hrnci falešný guláš recepty na guláš z pomalého hrnce guláš z pomalého hrnce vepřové na kmíne v pomalém hrnci recepty v pomalém hrnci

Zapomněl/a jsem heslo