Osvěžující pomerančovo - jahodový řez
Recept ještě nebyl hodnocenŽloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme olej, šťávu z pomerančů a půlky citrónu, mléko, prosejeme mouky s práškem do pečiva a nakonec přidáme sníh z vyšlehaných…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Přidáme olej, šťávu z pomerančů a půlky citrónu, mléko, prosejeme mouky s práškem do pečiva a nakonec přidáme sníh z vyšlehaných…
Lilek omyjeme, osušíme a pokrájíme na 12 plátků, které osolíme a necháme „vypotit“ 30 minut. Rajčata pokrájíme na plátky, narovnáme do pekáčku, pokapeme olivovým olejem…
Spojení jemného baby špenátu, sladkých jahod a šťavnaté nektarinky vytváří dokonalou letní kombinaci, kterou doplňuje svěží citronovo-hořčičný dresink. Každé sousto je…
Cukety na sladkokyselo s kari kořením jsou netradičním a originálním způsobem, jak zavařit letní úrodu. Díky kombinaci octa, cukru a aromatického koření získají pikantně…
Druhý den piškot rozřízneme, pomažeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem a poklademe ovocem. Mně zbyl ananas, jinak můžem být broskev, mandarinka, jahody....Přiklopíme…
Lososa osolíme, opepříme čerstvě namletým pepřem a pokapeme kořalkou. Necháme alespoň 2 hodiny v chladničce marinovat, můžeme i obracet, aby se marináda dostala všude.…
Korpus: Žloutky ušlehat s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, poté přidat vařící vodu a dál šlehat, až do zhoustnutí. Do žloutkové pěny vmíchat po částech sníh…
Korpus: Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva a dvěma lžícema kakaa. Během šlehání žloutků si ušleháme bílky s…
Upéc zvlášť korpusy takto: Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva (u tmavého korpusu i kakao). Během šlehání žloutků…
Upéc zvlášť korpusy takto: Ušleháme žloutky s půlkou cukru dohusta, přidáme vodu, olej, poté mouku s práškem do pečiva (u tmavého korpusu i kakao). Během šlehání žloutků…
●V malé misce si rozmícháme část vody se lžící hladké mouky, špetkou cukru a droždím. Misku překryjeme ubrouskem a necháme vzejít kvásek. Do velké mísy si prosyjeme…
Nadýchaná roláda s vanilkovým krémem a šťavnatým ovocem nadchne nejednoho milovníka sladkého. Perfektně vyvážená chuť korpusu, krému a ovoce dává vzniknout výborné…
V kastrole si uvaříme vodu. Do mísy nasypeme kakao, 3-4 lžíce vroucí vody z kastrolu a cukr, rychle vyšleháme. Postupně přidáváme všechnu vodu. Směs přelijeme do…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Pak přidáme vyšlehanou smetanu a nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva. Do těsta pak poházíme ovoce, jahody a kousky rebarbory.…
1) Smícháme šlehačku, kakaový prášek, cukr a sůl. Tuto směs zahřejeme, až začne vřít odstavíme a přidáme nalámanou čokoládu a mícháme dokud se nerozpustí. Pak přidáme…
1) Zahřejeme mléko, cukr, 250 ml šlehačky a sůl. Až bude teplé přidáme mátové lístky. Počkáme až máta pustí barvu a pak odstavíme na 1 hodinu. 2) Po hodině vyndáme…
Baklažány umyjeme, nakrájame na cca 0,5 cm kolieska, nasolíme a necháme vypotiť. Potom osušíme a opekáme na oleji z oboch strán. Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme…
Rychlý a jednoduchý dezert pocházející z Britských ostrovů. Řeč je o crumblu, který se dá připravit z jakéhokoliv ovoce, které máte zrovna po ruce. Pokud sáhnete po…
Chcete ochutnat chřest jinak než s holandskou omáčkou? Vyzkoušejte ho obalit v trojobalu a osmažit. Křupavý chřest je výtečný jako rychlá večeře podávaný s čerstvým…
Chcete připravit slavnostní oběd? Nechte se inspirovat naším receptem. Přichystáte podle něj pečenou husu, vonící kmínem a zelí, zahuštěné strouhaným bramborem. Sladkou…
Krémovou vanilkovou náplň si připravíme dle návodu, tj. že šleháme s mlékem a cukrem do husté pěny. Přidáme i vanilkový cukr. Žádný tuk - máslo apd. jsem nepřidávala…
Vytvořte pro své blízké zajímavý a vtipný dort se špagetovým efektem. To, co vypadá jako pravé špagety na povrchu, je vlastně jen zdobení máslovým pudinkovým krémem.…
Postup Vychladlé pláty promažeme marmeládou, krémem (trochu krému bez ovoce si dáme stranou) s rozmixovanými mandarinkami. Záleží na každé z nás, jaký krém použije.…