Černé těstoviny s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenMaso omyjeme a pokrájíme na kostičky, které okořeníme. V hrnci maso orestujeme ze všech stran a přidáme pokrájenou cuketu. Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso omyjeme a pokrájíme na kostičky, které okořeníme. V hrnci maso orestujeme ze všech stran a přidáme pokrájenou cuketu. Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka…
Zeleninu krátce osmahneme a odložíme stranou. Na pánev postupně pokládáme kousky hovězího masa ochucené zázvorem, proložíme česnekem a smažíme, dokud maso nezhnědne. …
Čiernu fazuľu umyjeme a necháme pár hodín nabobtnať. Potom uvaríme - nerozvaríme. Ryžu premyjeme, dáme na olej, prehrievame, zalejeme vriacou vodou, osolíme, stlmíme…
Paštika patří mezi oblíbené produkty naší kuchyně. Kdo neholduje těm masovým, může si připravit její výživnou a veganskou verzi. Základem je opečená hlíva s česnekem a…
Kořenovou zeleninu (dala jsem mrkev, celer, petržel) a kousek pórku očistíme a nakrájíme.Cizrnu slijeme a na sítu propláchneme, černé fazole uvařené nebo konzervované…
Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel, každý zvolí podle své chuti) očistíme a nakrájíme na kostičky nebo proužky. Fazole slijeme, propláchneme a necháme okapat na…