Černé těstoviny s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenMaso omyjeme a pokrájíme na kostičky, které okořeníme. V hrnci maso orestujeme ze všech stran a přidáme pokrájenou cuketu. Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso omyjeme a pokrájíme na kostičky, které okořeníme. V hrnci maso orestujeme ze všech stran a přidáme pokrájenou cuketu. Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka…
Čiernu fazuľu umyjeme a necháme pár hodín nabobtnať. Potom uvaríme - nerozvaríme. Ryžu premyjeme, dáme na olej, prehrievame, zalejeme vriacou vodou, osolíme, stlmíme…
Fazole si přes noc namočíme. Druhý den je uvaříme doměkka a scedíme. Měli by být měkké, ale udržet si tvar a nerozpadat se na kaši. V pánvi si rozehřejeme olej a zpěníme…
Cibuli nakrájejte na drobno, papriky na menší proužky. Ve větším hrnci rozehřejte olej, přidejte cibuli a papriky a na středním ohni opékejte asi 5 minut. Přidejte…
Kořenovou zeleninu (dala jsem mrkev, celer, petržel) a kousek pórku očistíme a nakrájíme.Cizrnu slijeme a na sítu propláchneme, černé fazole uvařené nebo konzervované…
Asijské pokrmy jsou plné zajímavých chutí a vůní. Jinak tomu není ani u nudlí dan-dan, které se skládají z dobře okořeněného mletého masa, blanšírované listové zeleniny…