Károlyho čardáš (salát)
Recept ještě nebyl hodnocenNakrájanú fazuľku v troche osolenej vody podusíme asi 10 minút. Zvyšok vody scedíme a necháme vychladnúť.Všetku zeleninu nakrájame na malé kocky a spolu s fazuľkami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nakrájanú fazuľku v troche osolenej vody podusíme asi 10 minút. Zvyšok vody scedíme a necháme vychladnúť.Všetku zeleninu nakrájame na malé kocky a spolu s fazuľkami…
Plátky mäsa jemne naklepeme, potrieme horčicou, okoreníme a osolíme. Špekačky narežeme na koncoch do kríža, ako na opekanie. Na každý plátok mäsa položíme plátok syra…
Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme huby, osolíme, okoreníme a dusíme 10 min. Potom pridáme fazuľky, na rezance narezanú papriku, nadrobno narezanú…
Na troške oleja opražíme narezanú cibuľu, pridáme narezané fazuľky, osolíme, okoreníme a dusíme vo vlastnej šťave 10minút. Ochutíme prelisovaným cesnakom. V druhej…
Do hrnce dejte vodu a sůl, uveďte do varu. Přidejte fazolky a vařte, až jsou měkké. Proceďte, propláchněte studenou vodou a nechte okapat.Rozpusťte máslo, přidejte…
Tofu narežeme na malé kocky, pridáme na kolieska narezanú cibuľu, uvarenú fazuľku a pohánku a premiešame. Nakoniec vmiešame opatrne na mesiačiky narezané paradajky. …
Z prísad vymiešame klasické cesto na palacinky, chvíľu necháme postáť a upečieme palacinky.Slaninu nakrájame na kocôčky a vyškvaríme. Pridáme nakrájané fazuľky, osolíme…
Ve food procesoru zpracujeme koriandr, kmín a pepř.Postupně pak přidáváme a zapracováváme ostatní suroviny, dokud se nám nevytvoří pasta. Z citronové trávy použijeme…
Na troše oleje za stálého míchání krátce orestujeme na kolečka nařezaný pórek. Přidáme fazolky a 10 minut dusíme (nepodléváme).Do zeleniny rozdrobíme droždí a necháme ho…
Mäso nakrájame na kocky.Na oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu.Pridáme kocky mäsa a orestujeme.Vložíme nakrájanú fazuľku, ochutíme kurkumou a osolíme. Podlejeme…
Nejdříve nachystáme kuřecí vývar.Kuřecí stehna rozpůlíme, získáme tím 8 kousků. Kuřecí kousky osolíme, opepříme a obalíme v mouce.Na olivovém oleji na pánvi ze všech…
Zeleninu očistíme, česnek pokrájíme na plátky, skelety omyjeme.Do větší nádoby dáme vařit vodu, přidáme omyté kuřecí skelety, koření, řapíkatý celer, pórek a sůl.Když se…
Poctivá sytá polévka z uzeného vývaru s obraným uzeným masem a nejen fazolkami, ale ještě i jinou zeleninou. Polévku můžete zjemnit smetanou a přidat i nějakou kvalitní…
Krupicové nočky jsou oblíbenou vložkou do polévky jako alternativa ke klasickým nudlím. Často se používají do vývarů, ale stejně dobře zafungují i v krémových…
Přidáno před 53 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Hitem letošního léta je marináda shiokoji. Skvěle ochutí saláty, omáčky i maso před grilováním
Exotické ovoce od A do Z, díl II.: Jak chutná pithaya a čím jsou zvláštní baby banány?
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat