Jáhly se zeleninou a mozzarellou

tejaja Kuchařka: tejaja

3 porce Bezmasá jídla 5 názorů

Suroviny

1 hrnek jáhel
2 hrnky vody
½ pórku
250 g pekingského zelí
250 g fazolek
1 hrnek strouhané mrkve
1 mozzarella
2 lžíce sekanéj petrželové natě
3 stroužky česneku
mletý pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pšeno (jáhly) zalejeme vriacou vodou a uvaríme domäkka.

  2. Na troche oleja restujeme asi 1 min na kolieska nakrájaný pór. Potom pridáme fazuľku a kapustu, osolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak a zakryté dusíme za občasného premiešania asi 10 minút (pokiaľ zelenina pustí málo šťavy, podlejeme 1 – 2 lyžicami vody).

  3. Potom pridáme uvarené pšeno a mrkvu a už iba prehrejeme.

  4. Nakoniec vmiešame nastrúhanú mozzarellu.

  5. Hotové jedlo posypeme sekanou vňaťou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 90 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Jáhly se zeleninou a mozzarellou

Tématické fráze: jáhly recepty jáhly pšeno jahly se zeleninou jáhly se zeleninou recept pšeno recepty jáhly se zeleninou a mozzarelou pšeno jáhly recepty mozzarella recepty zapečené jahly s mozarela a vejce a smetanou jak se připravují jáhly jáhly pšeno recept jáhly s žampiony a mozzarelou mozzarela na sladko recepty s mozarellou recept jáhly s mozzarelou jáhly recept jahli mám ráda recepty pšeno co mám ráda recepty recept na jáhly recepty z jáhel

Zapomněl/a jsem heslo