Pudinkáček pruhovaný
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve uvaříme jahodový pudink : 400ml mléka, pudinkový prášek a 1,5 PL cukru. Na dno dortové formy (nebo jiné vhodné nádoby) rozložíme piškoty, mírně je navhčíme třeba…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve uvaříme jahodový pudink : 400ml mléka, pudinkový prášek a 1,5 PL cukru. Na dno dortové formy (nebo jiné vhodné nádoby) rozložíme piškoty, mírně je navhčíme třeba…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Hit podzimu: Skořicové šneky! Jednoduchý recept, se kterým je hravě zvládnete
Čedar - anglický sýr, který dobyl svět: Ochutí britský cibulový koláč i mexické nachos
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar