Nepečený Lotus cheesecake s tvarohem
Recept ještě nebyl hodnocenLahodný dezert, který spojuje jemnost krémového tvarohu s podzimní karamelovou chutí sušenek. Tento jednoduchý svěží cheesecake je ideální volbou pro sladké chvíle, když…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 35,00 g |
| – nasycené | 22,00 g |
| – nenasycené | 12,00 g |
| –– mononenasycené | 10,00 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 2,50 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
Lahodný dezert, který spojuje jemnost krémového tvarohu s podzimní karamelovou chutí sušenek. Tento jednoduchý svěží cheesecake je ideální volbou pro sladké chvíle, když…
Lahodný dezert, který spojuje jemnost krémového tvarohu s podzimní karamelovou chutí sušenek. Tento jednoduchý svěží cheesecake je ideální volbou pro sladké chvíle, když…
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Tradiční receptura si žádá pečení s dostatečným předstihem, aby perníčky stihly změknout. S tímto receptem ale budou…
Rychlý a chutný tip na podzimno-zimní barevný oběd. To jsou zdravé a syté luštěniny ve fazolovém guláši, který není nijak zahuštěný. Hřejivé jídlo, které stačí doplnit…
Hledáte inspiraci pro zdobení dortu? Tudy vede jedna z cest. Desítky krásně nazdobených dortů a navíc pozvání do galerie hotových úžasných dortů připravených v…
Křupavé sušenky Lotus, známé pro svojí typickou karamelovou chuť, milují snad všichni. Nepečený dort s korpusem z drcených sušenek, krémem z mascarpone a přelitý…
Křupavé sušenky Lotus, známé pro svojí typickou karamelovou chuť, milují snad všichni. Nepečený dort s korpusem z drcených sušenek, krémem z mascarpone a přelitý…
Nemusíte vždy chystat složité moučníky, abyste u rodiny či návštěvy zazářili. Jednoduché věci mají své kouzlo, to věděly už naše babičky. Upečte jednoduchou piškotovou…
Sladká klasika, která se hodí ke kávě i na slavnostní stůl. Odpalované těsto zvládnete připravit překvapivě snadno a během chvilky vykouzlíte nadýchané věnečky či…
Pokud patříte mezi šťastného majitele tohoto speciálního přístroje, rozhodně vyzkoušejte tento výborný recept na plněné ořechy, které jsou upečené do 3 minut. Plníme je…
Suroviny na těsto důkladně promícháme a pečeme v troubě na 200 stupňů asi 15-20 minut. Po upečení necháme vychladnout. Suroviny na krém vyšleháme a potřeme vychladlý…
Tvaroh utřeme s mlékem a podle chuti osladíme. Mouku smícháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, práškem do pečiva a kakaem. Přidáme olej, vlažnou vodu, vejce,…
Dejte laskonkám nový rozměr s naším receptem. Připravené jsou tradičně, z mletých mandlí, nikoliv z kokosu, jak můžete vidět v cukrárnách. Plněné jsou žloutkovým krémem…
Biskupské hvězdičky jsou velice dobré jak samotné, tak slepované krémem či marmeládou. Rozinky společně s kandovaným ovocem dodají těstu zvláštní, příjemnou ovocnou…
Všechny suroviny si navážíme.Vypracujeme těsto.Těsto rozválíme a vykrájíme tvary.Pečeme na plechu, který je vyložený pečícím papírem, na 160-170°C na spodní ohřev cca 3…
Při jakékoliv slavnostní události nesmí chybět ideálně velký tác s jednohubkami různých druhů. V tomto receptu můžete načerpat inspiraci. Nabízí spoustu variant, jak…
Vosí hnízda s ořechy jsou vánoční klasikou, která nesmí chybět na žádném svátečním stole. Lahodná kombinace ořechů, krémové náplně a sladkého těsta se rozplývá na jazyku…
Lahodné Míša řezy jsou skvělým moučníkem na jakoukoliv příležitost. V tomto receptu nám tvoří základ jednoduchý kakaový korpus, na který navrstvíme lahodný tvarohový…
Hovězí tatarák všichni jistě znáte. Ale co takhle zkusit vegetariánský ze sušených rajčat? Rozhodně nebudete litovat. Skvěle dochucený česnekem, balsamikem a bazalkou a…
Vyzkoušejte z křehkého ořechového těsta připravit lahodné pařížské tyčinky. U nás je to nejoblíbenější vánoční cukroví. Po upečení plníme tyčinky krémem z kondenzovaného…
Karamelové větrníky a žloutkové věnečky jako z cukrárny můžete připravit současně z jednoho těsta. Příprava je sice náročnější, ovšem podle tohoto detailního postupu ji…