Dorty - vodní svět, šperkovnice a strašidelný hrad
Recept ještě nebyl hodnocenVajíčka - oddělíme bílek, ten vyšleháme, žloutky vyšleháme s cukrem, můžeme přidat trochu vlažné vody, postupně přidáváme mouku s práškem a sníh až je těsto hotové. Dáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vajíčka - oddělíme bílek, ten vyšleháme, žloutky vyšleháme s cukrem, můžeme přidat trochu vlažné vody, postupně přidáváme mouku s práškem a sníh až je těsto hotové. Dáme…
Piškot upeču na plechu, pak jsem ho rozkrojila na 3 stejné díly a namazala marmeládou, krémem, potom celé potřete krémem a potahujete hmotou z Marshmallows bonbonů,…
Cukr si vyšleháme společně s vejci do husté pěny. Poté zašleháme olej a ručně vmícháme prosátou mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při…
Postup je také stejný /DORT PRO KUTILA BOBA/.
Môj syn si želal na narodeniny niečo kyslé so Skittles cukríkmi, preto tie ingrediencie. Domáci fondán som robila prvýkrát, preto vyzerá tak neforemne, ale u syna mala…
Všechny suroviny si navážíme.Vypracujeme těsto.Těsto rozválíme a vykrájíme tvary.Pečeme na plechu, který je vyložený pečícím papírem, na 160-170°C na spodní ohřev cca 3…
Vyšlehat bílky s cukrem a špetkou soli.V robotu střídavě přidávat olej a žloutky.Nakonec vmíchat metličkou prosátou mouku.Dát do vymazané formy (já pekla ve skleněných…
V mise vyšleháme sníh s polovinou cukru V druhé míse vyšleháme na střední stupeň žloutky s druhou polovinou cukru, zašleháme olej a stěrkou promícháme s bílky. Nakonec…
V mise vyšleháme sníh s polovinou cukru V druhé míse vyšleháme na střední stupeň žloutky s druhou polovinou cukru, zašleháme olej a stěrkou promícháme s bílky. Nakonec…
Těsto: 8 vajec celých vyšlehat s 8 lžícemi cukru krupice do tuha, pak přidat 8 lžic polohrubé mouky a vmíchat. Vylít na vymazaný a vysypaný plech a péct na 200 stupňů…
Z uvedených přísad vypracujeme těsto, které dáme na 2 hodiny odležet do lednice. Pak vykrájíme kolečka, která upečeme a necháme vychladnout. Pak jedno kolečko namažeme…
Nejprve uděláme dle návodu na krabičce krém a dáme ho odležet do lednice. Dáme odkapat kompot a větší kousky případně překrojíme.Žloutky s cukrem ušleháme do pěny a…
Těsto: Vejce s cukrem vyšlehat do hutné pěny, která až zbělá.Vešlehat do ní olej a horkou vodu. Nakonec lehce do ní vmíchat mouku s práškem do pečiva. Těsto nalít do…
Čokoládu a máslo společně rozpustit v parní lázni. Žloutky, cukry a rum vyšlehat do pěny. Potom zašlehat mírně vychladlou čokoládu. Mouku s práškem do pečiva prosít a…
piškot: ušleháme žloutky s cukrem, bílky ušleháme v sníh. Přidáme mouku do směsi ze žloutků, přikápneme tak 6 kapek kokosové tresti, opatrně bílek a dáme péct do formy.…
600g jahod zbavíme stopek a nakrájíme na kostky. Do hrnce dáme trochu vody (cca 1dcl), vhodíme jahody, dřeň z lusku, 100 g lesních plodů a přivedeme k varu. Odstavíme z…
Piškoty rozemeleme najemno, promícháme s Krémem, přikryjeme a necháme 1 hodinu odpočinout. Poté vytvarujeme kuličky, přikryjeme a necháme alespoň na 3-4 hodiny vychladit…
Perník rozmixujeme nebo nastrouháme na jemno. Do mísy dáme ricottu, vejce, perník a zbytek surovin. Mouku přidáváme průběžně, až vznikne těsto ze kterého půjdou válet…
Milujete vosí hnízda, ale pro jejich složitější přípravu se jim vyhýbáte a doufáte, že babička nezklame a pár vám jich připraví? Zkuste se téhle výzvě letos postavit…
Vosí hnízda jsou jedním z nejoblíbenějších druhý cukroví. Vyzkoušejte jejich alternativu, kokosové úlky, které můžete naplnit krémem, který máte rádi a polít bílou…
Mezi tradičním vánočním cukrovím nesmí na sváteční tabuli chybět ořechy, plněné sladkým krémem. Cukroví, které připravovaly již naše babičky, vám svojí lahodnou chutí…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Revoluce! Dopřejte si i sladká jídla zdravě!
Cibule až na věky: Jak si tuhle zeleninu uchovat na delší dobu? Lze ji naložit do sádla nebo do soli, předsmažit, zamrazit i usušit
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni