Krůtí křídla v pikantní houbové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenSušené houby na chvíli namočíme do půl litru vody. Maso opláchneme, osušíme a vložíme do nádoby PH. Na oleji dozlatova osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme k…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sušené houby na chvíli namočíme do půl litru vody. Maso opláchneme, osušíme a vložíme do nádoby PH. Na oleji dozlatova osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme k…
Kuřecí stehna a krůtí křídla omyjeme, osušíme, osolíme a dáme do připravené marinády přes noc. Marinádu připravíme smícháním zakysané smetany nebo tatarské omáčky …
V omytém krůtím křídle pomocí špičatého nože oddělíme většinu kůže od masa, vyložíme slaninou a naplníme směsí kuliček, cibulky a husté omáčky. Vložíme snítky rozmarýnu,…
Krůtí polévkové části omyjeme a dáme do studené vody spolu s kořením a špetkou soli. Přivedeme k varu, stáhneme teplotu tak, aby se vývar nevařil prudce a necháme…
Šťavnatá krůtí prsa na másle protkána kousky sušených rajčat. Zní to skvěle, že? Stehna můžeme po uvaření vykostit a naplnit nebo je jen prošpikovat rajčaty. V pekáčku…
Krůtí křídla mají na sobě pěknou porci masa. Byla by škoda je používat jen na polévku, když mohou směle obstarat porci bílkovin v kompletním obědovém menu. Vyzkoušejte…