Teplý salát z černé čočky, pohankových krup a zeleniny
Recept ještě nebyl hodnocenPapriky, cuketu a rajčata nakrájíme na kostky, cibuli, česnek, celer na drobno. Uvaříme čočku a kroupy (každé zvlášť). Čočku vaříme cca 20 minut dle návodu.Kroupy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 607 kJ / 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,60 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 78,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Papriky, cuketu a rajčata nakrájíme na kostky, cibuli, česnek, celer na drobno. Uvaříme čočku a kroupy (každé zvlášť). Čočku vaříme cca 20 minut dle návodu.Kroupy…
Na trošce oleje opečeme nakrájenou cibuli, přidáme pohanku, krátce opražíme a zalijeme vodou, přidáme bujon a lžičku čerstvého zázvoru. Přiklopíme pokličkou a necháme…
Přidáno před 52 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 18:00
Jak poznat v obchodě kvalitního uzeného lososa? Roli hraje barva i označení na obalu, všímat si musíme i metody uzení
Kuřecí játra udělají z topinky luxusní pokrm: Voní majoránkou, říz jim dodá česnek a křupavost šťavnatá jablka
Holka u plotny radí: Jak na božský krém do cukroví? Stačí jen tři ingredience!