Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kůže z bůčku - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie644 kJ / 154 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené2,50 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené3,00 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Pečínka ve skle

Pečínka ve skle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Masové zavařeniny upotřebíte v průběhu celého roku. Když zrovna nebudete vědět co k večeři, nebo obědu, budete je mít vždy po ruce. Můžete je konzumovat za studena, jen…

heli3

135 min

Dvojí lančmít

Dvojí lančmít

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůži a kosti z bůčku a případný ořez dáme vařit do papiňáku asi na půl hodiny. Dala jsem do hrnce sůl, několik kuliček nového koření, několik kuliček pepře, dva bobkové…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více