Polotmavý domácí chléb
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny smícháme dohromady a vytvoříme těsto. Necháme kynout pod utěrkou na teplém místě cca 3 hodiny.Pak těsto přendáme do formy (já mám jen tuhle na koláče). Lehce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Suroviny smícháme dohromady a vytvoříme těsto. Necháme kynout pod utěrkou na teplém místě cca 3 hodiny.Pak těsto přendáme do formy (já mám jen tuhle na koláče). Lehce…
Můžete po zapípání přidat nasekané ořechy,různá semínka podle své chuti. Když si přidáte rozinky a trochu víc cukru, tak má chuť jako vánočka.
Všechno dáme do misky, mléko teplé a vymícháme těsto. Dáme na teplé místo a necháme pod utěrkou kynout. Vykynuté těsto dáme na pomoučený vál, propracujeme rukama.…
Olivy a Oregano přidáme po zapípání. Pekla jsem ho na střední stupeň propečení a velikost 1.
1. Hrozienka dame do pohara so sladkym vinom napucat. Suche kvasnice dame do trosky vlazneho mlieka s lyzickou cukru aktivovat, ked sa nic nedeje, po 5 minutach vyhodime…
Olivy a oregano přidáváme až po zapípání. Je výborný. Pekla jsem ho na střední stupeň propečení.
Nejprve nalijeme do pečící misky tekuté suroviny, potom suroviny sypké. Nakonec kvasnice. Dbáme na to, aby kvasnice nebyly nasypány přímo na sůl. Pak přidáme : 50-100 g…
Ze surovin uděláme těsto i semínka můžete dát kdo má rád v pečivu (já jsem dala slunečnicové a sezamové) Necháme asi 45min kynout a pak uděláme buď chleba nebo upleteme…
Ze všech surovin uděláme těsto a hned vyválíme placku - nenecháváme kynout!Pak pizzu pomažeme omáčkou, posypeme salámem nakrájeným na nudličky (nebo podle toho, jaký…
Do mísy dát mouku, do prostředka kvasnice, zalít trochou vlahé vody a cukrem, aby se udělal kvásek. Když je kvásek hotový, tak přidat zbytek ingrediencí a zadělat …
Do domácí pekárny dáme nejprve tekuté suroviny: vlažnou vodu, rozpuštěné zchladlé máslo, rozkvedlané jedno celé vejce. Dál přidáme hladkou a polohrubou mouku, do jednoho…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Nejlepší knedlík rakouských hor: Pochutnejte si i doma na sladké specialitě Germknödel
9 podzimních jídel na zahřátí: Dáte si křenovou omáčku s uzeným nebo chilli con carne?
Masopust 2023: Které zvyky a tradice připadají na Tučný čtvrtek či Popeleční středu a kdy se letos slaví