Kuřecí fajitas v tortille
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí maso nakrájíme na nudličky a promícháme s kořením, šťávou z 1/2 limetky a trochou oleje. Necháme 1-4 hodiny uležetPapriky, cibuli a ledový nakrájíme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a promícháme s kořením, šťávou z 1/2 limetky a trochou oleje. Necháme 1-4 hodiny uležetPapriky, cibuli a ledový nakrájíme na…
Troubu rozehřejeme na 180 °C. Rybu lehce pokapeme limetkou, posolíme a posypeme nastrouhanou kůrou z limety. Dáme péct na cca 13 minut. Fazolky zbavíme stopek a vložíme…
Na oleji zprudka orestujeme nahrubo pokrájenou cibuli s na kostičky pokrájenou paprikou. Až chytnou barvu, přidáme na kostičky nakrájená čerstvá rajčata (bez semínek a…
Filety z lososa omyjeme a osušíme papírovým ubrouskem. Nakrájíme na kousky cca 3x5 cm a dáme do misky. Potřeme směsí z Podravky Natur a olivového oleje. Necháme cca 30…
Kuracie prsia jemne naklepeme a z oboch strán posypeme korením na taco.Na panvici zohrejeme olej a na strednej teplote prso osmažíme 5 minút, otočíme a osmažíme i z…
Lehké poháry jsou ideálním dezertem pro letní dny. Pohár s kakaovo-kokosovými sušenkami a lahodným krémem z tvarohu a smetany chutná skvěle a navíc je díky limetce…
Studenou řepu nastrouháme nahrubo.Přidáme ocet, med, olej, chilli omáčku a zbývající suroviny. Řepu dochutíme a necháme hodinu uležet.Cottage smícháme s jemně…
Letní saláty z ovoce a zeleniny přímo vybízí k experimentům. Kombinace sladkého zralého exotického manga a sušené šunky? Proč ne! S dochucením sladkokyselým balsamico…
Filety z aljašské tresky připravíte za pár minut. Ochuťte je rafinovaně směsí z olivového oleje a šťávy z více druhů citrusů, navíc přidejte lehounkou zeleninovou oblohu…
Salátové listy (římského, ledového a rukoly) opláchneme a necháme okapat nebo odstředíme v salátové odstředivce.Avokádo zbavíme pecky, vyndáme ze slupky, nakrájíme na…
Rodina volá po jídle a vy ji chcete co nejdříve pohostit? Stačí mít doma kuřecí prsní řízky a trochu středomořských surovin. Úprava masa "po italsku" je rychlá a velmi…
Abychom na zimu měli dostatek zásob, je potřeba si je během teplé části roku připravit. Z nasbíraných bezových květů tak můžeme snadno připravit skvělou marmeládu.…
Pokud máte suchou cizrnu, je třeba jí přes noc namočit, vyměnit vodu a poté dvě hodiny vařit.Quinou 2-3x spařte vroucí vodou a poté se špetkou soli vařte asi 15 minut v…
Vychutnejte si delikátní chuť grilovaných línů. Tato ryba, známá svou jemnou a šťavnatou strukturou, je ideální pro grilování, které podtrhne její přirozenou chuť. S…
Pokud vás honí mlsná na něco sladkého, vyzkoušejte toto výborné grilované ovoce. Ovoce stačí marinovat ve voňavé marinádě ochucené hřebíčkem, badyánem a skořicí, a poté…
Křehké vepřové plátky, které jsou naložené dostatečnou dobu předem v jogurtu, jsou v této pikantní úpravě výborným sytým obědem. Maso se zeleninovou omáčkou nejlépe ladí…
Letní zeleninový salát můžete obohatit nutričně bohatými luštěninami. Pokud nechcete přípravu zahájit den předem namáčením fazolí, zjednodušte si vaření využitím…
Kuskus je oblíbený pro svou rychlou a snadnou přípravu. V kombinaci s konzervovanou cizrnou a kupou zeleniny se stane vynikajícím přitom lehce stravitelným pokrmem.…
Pokud hledáte inspiraci na zdravou svačinu, vyzkoušejte tuto pomazánku z dýně a paprik. Pečením se v zelenině rozvine a zintenzivní její chuť. Pomazánku podáváme na…
I tak prosté jídlo, jakým jsou knedlíky s vejcem lze připravit s fantazií. Stačí přidat cuketu, kvalitní šunku či uzené maso a svěží rajčatový salát a hned tu máme…
Rychlovku třeba k večeři, a zároveň připomenutí dovolené u moře, si dopřejete s naším receptem na mořské plody. Rychlá příprava, správné dochucení a servírování s…
Pokud potřebujete připravit rychlý oběd nebo večeři, vyzkoušejte lososové rizoto. Známá chuť lososa krásně ladí s koprem a smetanou a limetka pokrm krásně osvěží.…
Křehké a nadýchané sněhové pusinky jsou skvělý způsob, jak můžeme využít přebytečné bílky. Navíc do nich přidáme limetku, díky které budou chutnat ještě zajímavěji.…
Tatarák můžeme připravit v několika verzích, masový, zeleninový, sýrový či houbový. Pro sváteční večery můžeme připravit i lososový, kde jemnou chuť masa doplňují kapary…