Losos na másle s koprovou omáčkou

BrectanIvy Kuchařka: BrectanIvy

Doba přípravy: 20 minut 2 porce Ryby 0 názorů

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

2 porce lososa
1/2 kostky másla
200 ml12% smetany
1 kávová lžička vegetky
kopr
sůl
pepř
limetka nebo citron
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Plátky lososa zbavíme kůže, osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z 1/2 limetky. Na pánvičce rozehřejeme 1/4 kostky másla a připraveného lososa opečeme po obou stranách.

  2. V malém rendlíku rozpustíme 1/4 kostky másla, přidáme nadrobno nakrájený kopr. Po dvou minutách přidáme smetanu, sůl, šťávu z druhé půlky limetky a necháme vařit do zhoustnutí. Vyšleháme ponorným mixérem. Po dopečení lososa zbytek másla slijeme s koprovou omáčkou a necháme za varu spojit máslo se smetanou.

  3. Maso klademe na talíř, přelijeme koprovou omáčkou. Podáváme s vařenými brambory nebo s hranolky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Losos na másle s koprovou omáčkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: losos s koprovou omackou candát s koprovou omačkou pečený losos s koprovou omáčkou losos na másle s koprem koprová omáčka k lososu losos s koprovou losos s koprem losos na kopru s bylinkovou omáčkou candát s koprem losos na másle s omáčkou omáčka k lososu losos s kůži s koprová omáčka omáčka na lososa z másla losos s koprovkou pečený losos s koprovou onackou omáčka s koprem na z lososa pstruh s koprovou omáčkou losos s koprovou zálivkou koprová omáčka s lososem losos s hořčično koprovou omáčkou

Zapomněl/a jsem heslo