Losos na másle s koprovou omáčkou

Ryby Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Ryby Doba přípravy: 20 minut 0 názorů

Suroviny 2 porce

2 porce lososa
1/2 kostky másla
200 ml12% smetany
1 kávová lžička vegetky
kopr
sůl
pepř
limetka nebo citron

Postup přípravy receptu

  1. Plátky lososa zbavíme kůže, osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z 1/2 limetky. Na pánvičce rozehřejeme 1/4 kostky másla a připraveného lososa opečeme po obou stranách.

  2. V malém rendlíku rozpustíme 1/4 kostky másla, přidáme nadrobno nakrájený kopr. Po dvou minutách přidáme smetanu, sůl, šťávu z druhé půlky limetky a necháme vařit do zhoustnutí. Vyšleháme ponorným mixérem. Po dopečení lososa zbytek másla slijeme s koprovou omáčkou a necháme za varu spojit máslo se smetanou.

  3. Maso klademe na talíř, přelijeme koprovou omáčkou. Podáváme s vařenými brambory nebo s hranolky.

Komentáře k receptu Losos na másle s koprovou omáčkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: koprová omáčka k lososu losos s koprovou omackou limetko koprova omacka candát s koprovou omačkou losos na másle s koprem koprová omáčka s lososem pečený losos s koprovou omáčkou losos s koprem koprová omáčka na losossa losos s koprové omáčce koprova omáčka na lososa omacka s koprem k lososu omáčka k lososu losos s koprovou losos na kopru s bylinkovou omáčkou candát s koprem losos na másle s omáčkou koprov omáčka s medem koprová oomáčka k lososu koprova imacka s fazolkami