Makové kytičky
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto rozdělíme na kousky a ty necháme chvíli odpočinout. Každý kousek naplníme mákem a zavřeme jako buchtu. Položíme švem dospodu, zmáčneme naplocho, nůžkami…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto rozdělíme na kousky a ty necháme chvíli odpočinout. Každý kousek naplníme mákem a zavřeme jako buchtu. Položíme švem dospodu, zmáčneme naplocho, nůžkami…
Rozválené listové těsto pokrájíme na menší obdélníčky, naplníme nádivkou a zavineme. Silně obalíme v cukru, upevníme oříšky a dáme na plech na papír. Pečeme - no jako…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Retro zákusek Mánička: Upečte si nadýchaný dezert se šlehačkou podle originálního receptu!
Dunajské vlny podle Josefa Maršálka: Dvoubarevný moučník s višněmi a vanilkovým krémem chutná skvěle
Dodržování bezpečnosti v kuchyni může zachránit život: Stačí poslouchat několik rad a předejdete zraněním i pobytu v nemocnici