Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marmeláda brusinková - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 151 kJ /
275 kcal
Bílkoviny0,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky0,60 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,40 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,10 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy65,00 g
– cukry50,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…

RubyRom

105 min

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou je jídlo s výraznou chutí zvěřiny, kterou zjemňuje sladkokyselý dotek brusinek. Tento tradičně laděný pokrm v sobě spojuje robustní maso…

rebeka

80 min

Jelení kýta na smetaně

Jelení kýta na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jste milovníci zvěřiny? Křehká a voňavá jelení kýta, jemná smetanová omáčka, nadýchaný knedlík a lžička brusinek vykouzlí úsměv na tváři celé rodině a ohromí všechny…

Bahula

150 min

Kančí guláš III

Kančí guláš III

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Guláš ze zvěřiny je doménou podzimu a zimy. Dostane-li se k vám kousek kančího masa, vyzkoušejte připravit poctivý kančí guláš s brusinkovou marmeládou. Vůně divokého…

JanaDorazinova

170 min

Daňčí maso na kořenové zelenině

Daňčí maso na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…

mari1912

90 min

Pepin nejen k pivu

Pepin nejen k pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Smícháme trochu oleje s česnekem, špetkou soli a nasekanými bylinkami. Potřeme tím ciabattu z obou stran a pod grilem zapečeme do křupava.Sýr nakrájíme na plátky a…

Krůtí wellington podle Jamieho

Krůtí wellington podle Jamieho

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Krůtí prsa odblaníme. Ve středu nožem vyřízneme kapsu, kterou vysypeme solí, pepřem, částí tymiánu. Lžící naplníme brusinkami a sepneme párátky. Povrch ještě posolíme a…

janulle

120 min

Červený salát

Červený salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Červené zelí nakrouháme, spaříme a scedíme.Červenou cibuli a červenou řepu nakrájíme na proužky, dáme do mísy a přidáme spařené zelí.Připravíme dresink. Smícháme krenex…

Kaki svačinka

Kaki svačinka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vrch kaki odřízneme, vydlabeme dužinu, kterou nakrájíme. Zakysanou smetanu smícháme s nakrájenou dužinou a lžící brusinkové marmelády. Směsí naplníme vydlabaný plod do 3…

Miniroládky s Nivou a brusinkami

Miniroládky s Nivou a brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Čtyři plátky sýru položíme do čtverce tak, aby se trochu kraje překrývaly. Namažeme Nivou smíchanou s máslem, majolkou a pažitkou. Na to přidáme brusinky asi pásek…

Křehký ořechový moučník

Křehký ořechový moučník

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1/Nejdříve si připravíme náplň do koláče. Svaříme smetanu s cukry, medem a mletými ořechy. Do prochladlé směsi zamícháme nahrubo umleté piškoty, lžičku brusinek, špetku…

1 2 3

Naposledy jste si prohlédli