Hořčicovo-brusinková krkovice

isindy Kuchařka: isindy

7 porcí Vepřové maso 9 názorů

Suroviny

7 plátků krkovice
3 vejce
2 lžíce kremžské hořčice
1 lžíce obyčejné hořčice
1 lžíce brusinkové marmelády
2 stroužky česneku
sůl
olej
anglická slanina
sýr s bílou plísní (použila jsem Brie)
brusinky
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso lehce naklepeme a přes noc naložíme do marinády z vajec, hořčice, marmelády, utřeného česneku a soli.

  2. Poté zprudka orestujeme na pánvi, stačí, aby se maso zatáhlo.

  3. Přendáme na plech s pečicím papírem, poklademe anglickou slaninou, zakryjeme alobalem a dáme péci na 30minut (200°C). Poté odstraníme alobal a pečeme s horním ohřevem dalších 10min, 3 min. před koncem poklademe plátky sýra.

  4. Před servírováním dáme na sýr trochu brusinek.



    Podáváme s bramborami v jakékoli úpravě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hořčicovo-brusinková krkovice

  • kiki kiki(neregistrovaný)

    Teda je to moc dobré :) měla jsem strach z té marmelády, ale fakt super :yes: Budu dělávat častěji

    Odpovědět

  • isindy isindy(autorka receptu)

    sarovko, nerada bych měla na svědomí vaše rodinné Na nože :-O:-8:-D:-D, ale jsem moc ráda, žes našla odvahu a že nakonec chutnalo :-K to je vždycky ten nejmilejší backfeed :-8

    Odpovědět

  • Sarovka Sarovka

    Isahu, vyzkoušeno, pochváleno :-8:yes: Tedy téměř vypukla rvačka o poslední kousky;-) Trochu jsem se obávala kombinace vejce, brusinky, hořčice, ale je to výborné:yes::yes: Děkuji a určitě budu často opakovat:-8

    Odpovědět

  • mysulka mysulka

    :yes::yes: super :-p:-K

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Isahu, takové podobné papáníčko taky dělávám a má to šmrnc:-p Dávám 6.boda:yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    Ivči, nádherná kombinace a fotky k tomu moc lákavé, no bodík :yes:;-)

    Odpovědět

  • isindy isindy(autorka receptu)

    Jani, rozdíl je v typu masa, to ano :-), maruška ho nemarinuje, ale fáze zapečení s brie či hermelínem a potom brusinky - já tam tu podobu vidím ;-)

    jinak díky, z talířů to zmizelo závratným tempem ;-):-D

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jani jde o podobné ingredience a proč ne, nakonec si každý může vybrat, maris tam má něco navíc, Isi něco jiného... ;-), oba recepty jsou :-p:-p:-p, Isi - provokuj noooo:-D:-D:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Ivo plus, ty máš vždycky něco moc dobrého a krásně vyfoceného:-p. Jen fakt nechápu, jak je podobná krkovice s panenkou a ikdyby mi to tady někdo dlouze vysvětloval, stejně to nepochopím. Pro mne je tady jediná podobnost. Vepřové maso.

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: krkovice recepty něco z krkovice krkovice s brusinkami vepřová krkovice s hermelínem a slaninou vepřová líčka s brusinkami pečená krkovice s brusinkami vepřové maso recepty krkovice na brusinkách vepřová panenka recepty vepřová s brusinkami recept brusinková marmeláda veprova krkovice s brusinkami veprova krkovice na brusinkach krkovice s brusinkovou omackou krkovicka brusinky vepřové maso na brusinkách veprove recepty krkovice vepřové na brusinkách brusinková

Zapomněl/a jsem heslo