Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová plec pečená na pivu s brusinkovým zelím

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 4. 2020 16:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 508 kJ / 2 034 kcal
Bílkoviny236,37 g
Tuky73,34 g
Vláknina20,29 g
Cholesterol 736 mg
Sodík 1,83 g
Sůl4,00 g
Sacharidy81,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do zelí se přidává víno, ale protože jsem nechtěla otevírat láhev a měla jsem otevřené pivo, zvolila jsem ho. Měla jsem strach, že zelí bude nahořklé, ale nechala jsem ho na cukru hodně odvařit a chuť zelí byla výborná.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

17. 4. 2020 09:33

Tak tohle musím zkusit! :yes: Miluju brusinky k čemukoliv, ale přiznám se, že raději s vínem. Vařím s ním mnohem raději (a docela často) než s pivem. Nicméně k tomu vepřovému asi pivo na podlévání být musí. Velice ráda kupuji sterilované červené zelí v sáčku (není kysané), musím se po něm poohlédnout.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, sádlo, pivo světlé, vývar, krkovice uzená, sůl, pepř, kmín mletý, zelí sterilované červené, cibule, sádlo, víno červené, brambory, marmeláda brusinková, ocet, cukr třtinový, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vepřová plec pečená na pivu s brusinkovým zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z7V5