Višňový beránek se skořicí
Recept ještě nebyl hodnocenNa Velikonoce je v mnoha domácnostech součástí sváteční tabule také upečený sladký beránek. Pokud hledáte netradiční verzi, vyzkoušejte tento recept. Nadýchané máslové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na Velikonoce je v mnoha domácnostech součástí sváteční tabule také upečený sladký beránek. Pokud hledáte netradiční verzi, vyzkoušejte tento recept. Nadýchané máslové…
Na Vánoce nikdy nesmí chybět spousta různých druhů cukroví. Křehké kakaové stromečky z lineckého těsta, spojené oblíbenou lískooříškovou Nutellou a ozdobené čokoládovou…
Máte rádi vafle, ale nechce se vám připravovat těsto? Vyzkoušejte tuto verzi falešných vaflí z toustového chleba. Mezi plátky dejte vaječnou směs se šunkou a zapečte je…
Špagety patří k vděčným jídlům. Jsou rychle hotové a ve spojení například se žampiony, špenátem a smetanou i velice chutné. Bezmasé jídlo, jemuž dodává chuť uzené tofu a…
Jaro je pomalu za dveřmi. Přivítat jej můžete nejen krásnými, ale také lahodnými mandlovými cupcaky, ozdobenými jarními květy a jahodovým krémem z tvarohu a mascarpone.…
I z obyčejné bramborové kaše lze přidáním mrkve a medvědího česneku vykouzlit zajímavou přílohu. Je vhodná k masu či rybě. Podávat ji můžeme i samostatně, případně se…
Žampiony se zeleninou pečené v pečence jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který potěší milovníky lehkých a zdravých jídel. Kombinace šťavnatých hub a barevné zeleniny…
Polévka nejen zahřeje, zaplní žaludek, ale také dodá tělu pořádnou vzpruhu. Zvlášť, když ji připravíme ze silného hovězího vývaru, zeleniny a mladých jarních kopřiv.…
Variace na slané francouzské sýrové koláče připravená z křehkého těsta, brynzy a medvědího česneku. Naprosto úžasná jarní kombinace, kterou by bylo škoda nevyzkoušet v…
Křupavé a vláčné vafle jsou ideální snídaní společného rána. Připravte si třeba tyto vanilkové. Skvělé budou také servírované s ochuceným vyšlehaným tvarohem a čerstvým…
Zhruba v půlce března začíná sezóna bylinky typické pro jarní dny - medvědího česneku. Tuto aromatickou bylinku jemně česnekové chuti v kuchyni zužitkujete ve spoustě…
Máte na trávníku sedmikrásky? A vite to, že tato kvítka jsou nejen jedlá, ale podle zkušených bylinářů mají i značné benefity pro naše trávení? Přidejte je do svého…
Voňavé vanilkové rohlíčky jsou stejně jako třeba vánočka úzce spjaty zejména s vánočními svátky. Proč si je ale neudělat i kdykoliv jindy v průběhu roku. Věřte, že…
Recept na hňupky (pampuchy) je z Valašska. Jsou výborné čerstvě usmažené. Zkuste je připravit podle osvědčeného receptu a přidejte k nim jarní listovou zeleninu a…
K velikonočním svátkům patří spousta dobrého jídla, ať už slaného nebo sladkého. Tradiční velikonoční nádivku ze starších rohlíků můžete připravit i s kladenskou pečení…
Jemné králičí maso se skvěle hodí doplnit zeleninou. V jarním období zkuste využít ředkvičky. Uvidíte, že chuti králíka nijak neuškodí. Poduste ředkvičky, dopečte…
Tuto jednoduchou polévku připravíme během chvíle ze zeleniny podle naší chuti. Zeleninu a česnek zpěněný na másle dusíme v zeleninovém vývaru a nakonec ho zahustíme…
Připravte bábovku netradičně, a to se svařeným vínem a strouhanou čokoládou. Příprava je snadná a výsledný moučník perfektně doplní nedělní odpoledne i rodinnou oslavu.…
Připravte bábovku netradičně, a to se svařeným vínem a strouhanou čokoládou. Příprava je snadná a výsledný moučník perfektně doplní nedělní odpoledne i rodinnou oslavu.…
Nepečený dort, tedy cheesecake, připravujeme zejména pro jeho osvěžující chuť. V tomto receptu najdete inspiraci na dort ze sušenkového základu na němž leží náplň z…
Jemný piškot, lahodný krém a hravá velikonoční dekorace z něj dělají dokonalý dezert pro sváteční stůl. Připravte si tento dort a potěšte své blízké sladkou tečkou po…
Na mazanec má každý svůj recept. Ten nejoblíbenější a samozřejmě nejlepší! I rodina autorky receptu dává přednost před ostatními právě tomu jejich. Vyzkoušejte ho a…
Velikonoční mazanec s mandlemi je tradiční sladké pečivo, které symbolizuje jaro a slaví příchod Velikonoc. S jemnou strukturou, voňavou kůrkou a křupavými mandlemi na…
Tradičním velikonočním cukrovím jsou smažené boží milosti z křehkého těsta, obalené v moučkovém cukru. Příprava není nijak složitá a tak ji zvládnou i začátečníci. Do…