Rýžový koláč s fetou a mozzarellou
Recept ještě nebyl hodnocenRýžový nákyp, připravený naslano se šunkou a směsicí sýrů, vás rozhodně pozitivně překvapí chutí. Rýži uvařte v drůbežím vývaru doměkka, získá tak plnou chuť, kterou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rýžový nákyp, připravený naslano se šunkou a směsicí sýrů, vás rozhodně pozitivně překvapí chutí. Rýži uvařte v drůbežím vývaru doměkka, získá tak plnou chuť, kterou…
Rýžový nákyp, připravený naslano se šunkou a směsicí sýrů, vás rozhodně pozitivně překvapí chutí. Rýži uvařte v drůbežím vývaru doměkka, získá tak plnou chuť, kterou…
V této polévce ochutnáme netradiční kombinaci hříbků a chřestu. Příprava je snadná a rychlá, během chvíle můžeme podávat horkou a voňavou polévku, která všem jistě…
Pokud máte rádi arašídové máslo, máme pro vás skvělý recept na vláčné ořechové řezy s arašídovým krémem. Jednoduché piškotové těsto s mletými ořechy je měkoučké a…
Ryba obalená medvědím česnekem, pečená v uzavřeném sáčku, do sebe vstřebá jemnou česnekovou příchuť, která se dokonale propojí s rozpuštěným máslem. Pečený pangas je pak…
Makové řezy bez lepku nabízí alternativu pro ty, kteří ze zdravotních důvodů nemohou lepek. Bezlepkové korpusy bývají někdy sušší, ale tento je díky zakysané smetaně…
Bezlepkové medovníčky můžete úpéct jako jeden z druhů vánočního cukroví, ale můžete je připravit i na Velikonoce. Bezlepková varianta je od té klasické téměř k…
Nastavovaná kaše se nám bude hodit jako příloha k masovým pokrmům, opečené uzenině, anebo si jí můžete dát jen tak v této verzi. O skvělou chuť se postará medvědí…
Běžným způsobem zaděláme kynuté těsto. Nejlépe v domácí pekárně. Jako první dáme vlažné mléko, vejce, rozpuštěné ale vlahé máslo, jemně nastrouhané vařené studené…
Jemně pokrájenou cibuli osmažíme na másle či sádle dosklovata. Přidáme na drobno pokrájenou libovější slaninu a vše dosmažíme dozlatova.Přisypeme pokrájené žampiony,…
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená játra a žampiony, osmahneme a krátce podusíme. Osolíme, a doplníme nakrájenou petrželkou. Náplň necháme…
Nádivku můžeme upéct jako součást plněného kuřete nebo samostatně, jako v tomto receptu. Kousky mlékem zvlhčených rohlíků smícháme s uzeným masem, slaninou a kořením. Po…
Nádivku můžeme upéct jako součást plněného kuřete nebo samostatně, jako v tomto receptu. Kousky mlékem zvlhčených rohlíků smícháme s uzeným masem, slaninou a kořením. Po…
Pečená kuřecí stehna patří snad mezi nejčastěji připravované pokrmy. Maso je skvěle naporcované a ochutit ho můžete na nekonečno způsobů. Kuřecí stehna na špeku, s…
Velikonoční koleda se zpravidla nese ve sběru vajíček. Překvapte koledníky netradiční výslužkou a pohostěte je barevnými vajíčky. Linecké těsto ve tvaru vejce je slepeno…
Knedlíky s náplní z jemné vaječné smaženice a šunky potěší každého milovníka české kuchyně. Skvělá kombinace chutí, která překvapí svou lehkostí i sytostí. Podávejte s…
Velikonoční koleda se zpravidla nese ve sběru vajíček. Překvapte koledníky netradiční výslužkou a pohostěte je barevnými vajíčky. Linecké těsto ve tvaru vejce je slepeno…
Nepečená vajíčka ze sušenek jsou sladkým potěšením s jemnou chutí másla, kakaa a ořechů. Stačí pár ingrediencí, trocha tvořivosti a máte krásné velikonoční mlsání pro…
Velikonoce jsou za dveřmi a je již pomalu na čase promyslet, čím letos obdarujeme příchozí koledníky. Barevná velikonoční vajíčka z lineckého těsta, ozdobená kuřátkem z…
Jemné králičí maso je při správné přípravě velmi delikátní. Jeho chuť vhodně doplňuje pečený česnek a slanina, která mu dodá šťavnatost. Maso podáváme s bramborovo…
Jemné králičí maso je při správné přípravě velmi delikátní. Jeho chuť vhodně doplňuje pečený česnek a slanina, která mu dodá šťavnatost. Maso podáváme s bramborovo…
Suflé je nadýchaná francouzská specialita, která při pečení díky sněhu z bílků velmi rychle nabyde. Jíme ho ještě horké. Základ suflé tvoří bešamel, do kterého vmícháme…
Ochutnejte toto skvělé jídlo pro zahřátí s netradiční kombinací tresky, pomerančů a jáhel. Jáhly vás dobře zasytí, pomeranče dodají jídlu svěžest a zajímavou chuť, která…
Drobné růžičky z listového těsta poslouží jako sváteční pohoštění, které zaujme pěkným vzhledem i lahodnou chutí. Naplníme je vařeným kuřecím masem ve smetanové směsi…