Vepřové plněné a zapečené uzlíčky
Recept ještě nebyl hodnocenVepřové plátky naklepeme přes igelitový sáček, osolíme (málo, sýry jsou slané), opepříme a dost zasypeme mateřídouškou.Plátky poklademe anglickou slaninou, na tu dáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 862 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 50,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vepřové plátky naklepeme přes igelitový sáček, osolíme (málo, sýry jsou slané), opepříme a dost zasypeme mateřídouškou.Plátky poklademe anglickou slaninou, na tu dáme…
Na oleji z oboch strán opečieme na menšie kúsky pokrájaný, osolený a okorenený bôčik, vyberieme. Na výpeku opražíme cibuľu, posypeme červenou paprikou, podlejeme…
Kapustu-kel dáme do variacej sa vody a po 5 minútach zchladíme studenou vodou. Bokom ponecháme asi 8 vonkajších listov a po odstránení hlúbika nakrájame na rezančeky.Na…
Olej smícháme se solí, pepřem a najemno nakrájenou chilli papričkou. Přidáme nasekané oregáno a mateřídoušku. Maso, slaninu, papriku a cibule nakrájíme na kousky a…
Kapří vnitřnosti rozebereme. Nejdříve opatrně odstraníme žluč a pak střívko. Dále odstraníme tuk (světlé části) a můžeme vnitřnosti rozebrat na menší části, které…
Na oleji si osmažíme nakrájenou cibuli a dáme na ní pokrájená játra, která necháme orestovat. Zalijeme vývarem(nebo vodou)a dusíme, v polovině dušení přidáme nakrájené…
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájené cibule s česnekem do sklovita, přidáme na kousky pokrájenou hlívu a necháme chvilku dusit. Potom dáme papriku, mateřídoušku,…
Kuřecí maso omyjeme, osušíme,osolíme,opepříme a pomatláme paprikou. Do pekáčku si dáme plátky másla, na ně pokrájenou cibuli na proužky, česnek na plátky, paprikovou…
Maso osolíme dělala jsem ze stehen)a posypeme zázvorem. Na hlubší pánev si dáme trochu oleje a stehna si s obou stran prudce opečeme, podlijeme vývarem, zakapeme…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Holka u plotny radí: Jak na božské knedlíky bosáky? Dokonalou chuť zajistí malý fígl
Manuál zavařování: Jak na ten nejlepší kompot? Důležité je vybírat kvalitní ovoce, nálev dostatečně osladit a vylepšit kořením
Jak na dokonalé fazolky na smetaně? Vývar dodá omáčce sílu a díky jednomu triku zůstanou lusky krásně zelené a křupavé