Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 3. 2009 18:24

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 211 kJ / 767 kcal
Bílkoviny89,26 g
Tuky25,97 g
Vláknina6,41 g
Cholesterol2 485 mg
Sodík3 677 mg
Sůl9,15 g
Sacharidy40,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podobný, ale nevýrazný recept jsem někde četla a dovedla jsem ho k dokonalosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

20. 6. 2011 10:16

:-OZ náhodných na mě koukl príma recept:yes:Bibinko-je to moc zajímavé,ukládám a bodík posílám:-p+2:yes:

Bibinka

20. 3. 2009 14:12

Jani, to jsi fakt uhodila hřebíček na hlavičku, vaření miluju a nikdo mi moc neudělá radost, když mě pozve do nějakého podniku na oběd....ale vyprávěj jim to, řekli by že nejsem normální::-D:-))
Ale ty to máš určitě zrovna tak jak vidím a kdyby jsi řekla :já vařím doma a pak v podniku do večera a ještě si to užívám, to by taky málo kdo pochopil a ťukali by si do čela;-):-)viď:-?, ale nám je to šumafuk:-D

JanaDorazinova

20. 3. 2009 14:05

Bibi, ty fakt vaření asi miluješ, jako já, ne?:-)):-D Máš to moc hezké. Nikdy by asi nezaujatý nevěřil, jak krásná je fotk s ingrediencemi, co? Přitom nezaujatému a neznalému tak strašně pomůžou!!:yes::yes::yes:

Bibinka

20. 3. 2009 13:40

Ivi,petrželka se sá nakonec a mateřídoušku s česnekem přidáš do hrnce ke konci vaření. Ještě to tam nějak dopíšu. Jestli ti můžu poradit, tak to Milošovi udělej- bude mu to moc chutnat!:-!Jeho chutě trochu znám a to víš, že tobě taky;-)

Ivana79

20. 3. 2009 13:06

Jani,v surovinách máš ešte písanú petrželku,mateřídoušku a cesnak.To tiež ide do toho? Lebo vidím,že nejakými bylinkami máš posypanú tú ryžu :-) Kuracie pečienky máme velmi radi,tak by som to chcela vyskúšať na tvoj spôsob ;-)

Bibinka

20. 3. 2009 12:55

Konečně jsem vložila fotky ze včera, malinkej rest. Chci říct, že nám velmi, velmi chutnalo a doporučuji tuto krmi vyzkoušet-teda pokud máte drůbeží jatýrka rádi žeano:-p;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží játra recepty játra recepty drůbeží játra játra bazalka recepty mateřídouška recepty dušená drůbeží játra drubezi pokrmy kuřecí játra na bazalce recepty kureci jatra kuřecí játra na smetaně kuracie jatra kuřecí játra s bazalkou recepty mateřídouška drubezi jatra s bazalkou drůběží játra recept recept bazalka játra drůbeží mateřídouška recept drůbeží játra dušená

Suroviny: játra drůbeží, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, bazalka čerstvá, česnek, mateřídouška, smetana kysaná, vývar drůbeží, podravka, olej olivový, petrželka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mwRn