Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 211 kJ / 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,26 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 3,68 g |
Sůl | 9,15 g |
Sacharidy | 40,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podobný, ale nevýrazný recept jsem někde četla a dovedla jsem ho k dokonalosti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2011 10:16
20. 3. 2009 14:12
Ale ty to máš určitě zrovna tak jak vidím a kdyby jsi řekla :já vařím doma a pak v podniku do večera a ještě si to užívám, to by taky málo kdo pochopil a ťukali by si do čelaviď, ale nám je to šumafuk
20. 3. 2009 14:05
20. 3. 2009 13:40
20. 3. 2009 13:06
20. 3. 2009 12:55
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 7 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 14 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 5 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 5 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: drůbeží játra recepty játra recepty drůbeží játra játra bazalka recepty mateřídouška recepty dušená drůbeží játra drubezi pokrmy kuřecí játra na bazalce recepty kureci jatra kuřecí játra na smetaně kuracie jatra kuřecí játra s bazalkou recepty mateřídouška drubezi jatra s bazalkou drůběží játra recept recept bazalka játra drůbeží mateřídouška recept drůbeží játra dušená
Suroviny: játra drůbeží, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, bazalka čerstvá, česnek, mateřídouška, smetana kysaná, vývar drůbeží, podravka, olej olivový, petrželka, pepř, sůl
Drůbeží játra na mateřídoušce a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwRn
6 názorů