Vynikající medové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenOchutnejte tyto výborné řezy z medového těsta. Dva pláty těsta spojené jemným krémem můžete ještě potřít čokoládovou polevou nebo karamelem. Pak ještě den počkejte, ať…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ochutnejte tyto výborné řezy z medového těsta. Dva pláty těsta spojené jemným krémem můžete ještě potřít čokoládovou polevou nebo karamelem. Pak ještě den počkejte, ať…
Svěží, lehký a velmi lahodný v netradiční kombinaci. Korpus tohoto dortu je s mletým mákem. Na něm pak leží vrstva tvarohového krému se šlehačkou. To vše na závěr…
Tento skvělý a jednoduchý pařížský dortík si zcela jistě můžete připravit doma. Hodí se na jakoukoliv příležitost a garantuji vám, že se po něm jen zapráší.
Tvarohové těsto v kombinaci s ovocem a vanilkou nejenže výborně voní, ale také chutná. Přesvědčit se o tom můžete při konzumaci tohoto snadného koláče. Jemné a nadýchané…
Tento tradiční chléb je základem marocké kuchyně a přináší vám chuť a vůni Orientu. S křupavou kůrkou a jemným, vláčným středem je khobz doplňkem k jakémukoli pokrmu,…
Jednoduché a nenáročné. Takové jsou jemné knedlíky plněné ovocem, dle receptu jedné z největších českých kuchařských hvězd - Zdeňka Pohlreicha. Během chvíle vykouzlí…
Připravte si podle našeho receptu opravdu syté jídlo z vepřového masa. Dobře propečené vepřové je pro zachování šťavnatosti špikované špekem. Spolu se zelím, či okurkou…
Dejte si po obědě bábovku. Takovou tu správně jemnou, vláčnou a rozplývající se na jazyku. Můžete zkusit tuto, podle rodinného receptu autorky. Postupujte podle…
Základní zeleninovou polévku můžeme udělat z různých druhů zeleniny, co třeba máme zrovna po ruce nebo na zahrádce. A do ní pak bezesporu patří také nudličky. Na výrobu…
Tento slaný chlebíček vám jistě zachutná, navíc vypadá pěkně na pohled. Je plný chutí - najdete v něm šunku, sýr, uvařená vejce i čerstvé bylinky. Díky bílkovému sněhu…
Dezerty do skleničky jsou skvělým řešením, jako svačina do práce či do školy. V této variantě můžete připravit i šťavnatý jablečný koláč, posypaný mandlovými lupínky na…
Je neděle večer a vy přemýšlíte, jak co nejrychleji upéct snídani na ráno? Vyzkoušejte tento rychlý a nenáročný koláč. Základní těsto je doplněno proteinem, takže bude i…
Přesňáky, laty, nebo patenty, to jsou bramborové placky potírané povidly, sypané mákem, cukrem a polité rozpuštěným máslem. Máte-li možnost, pečte je přímo na kamnech,…
V létě by při přípravě dezertu byla škoda nevyužít široké nabídky sezónního ovoce. Tento dort připravíme z piškotu, který posypeme čerstvými jahodami a malinami, a…
Výrazné a šťavnaté husí maso skvěle vynikne při dlouhém pomalém pečení. Jeho chuť doplníme švestkami a jablky, které pečeme spolu s masem. Plátky masa podáváme s ovocem,…
Zejména na víkend každá hospodyně chystá nějaký lahodný moučník, aby bylo co ke kávě. Jednou z možností mohou být tyto delikátní řezy. Spojují nadýchaný piškot s…
Cuketa své využití nalezne i při pečení. Moučníky s cuketou v těstu jsou krásně vláčné. Kombinace jablek, cukety a pudinku se v ústech příjemně rozplyne. Upečené řezy…
Piškotový koláč v dortové formě je rychlý a snadný moučník, vyzkoušejte tuto variantu se švestkovou náplní, ozvláštněnou vaječným likérem. Výborně chutná podávaný s…
Patříte-li k milovníkům polévek, máme pro vás tip na vydatnou zeleninovou polévku s vaječnou jíškou. Tuto jíšku připravíte snadno, polévku hezky zahustí a poslouží jako…
Chutná vám cukroví plněné krémem? Zkuste na letošní vánoční stůl upéct tyto rohlíčky! Krém dochutíte podle toho, zda máte chuť cítit na jazyku kávu, rum či vaječný koňak…
Řezy s podkladem z křehkého lineckého těsta, plněné vláčnou smetanovou náplní, která v sobě ukrývá ovoce podle vašich preferencí. Na povrchu je opět vrstva křehkého…
Starý a osvědčený recept, který směle můžete upéct na Vánoce jako cukroví. Příprava je velmi snadná a zvládne ji i začátečník. Lahodná chuť ořechů v kombinaci se…
Výborná polévka se zeleninou a žampiony dobře zasytí. Přidejte do ní krupicové noky se strouhanými žampiony a jistě si velmi pochutnáte. Na přípravě není nic složitého.
Francouzské suflé můžeme připravit nasladko i naslano. Základem je bešamel, do kterého přidáme tvrdý sýr, pórek a šalvěj. Díky sněhu z bílků je suflé krásně nadýchané a…