Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízovo - citronová buchta

Není snad nic rychlejšího, než když ze stolu v mžiku zmizí čerstvě upečená buchta. Takovou se může stát i tato rybízová buchta s nádechem citronu, jejíž příprava je snadná a rychlá tak, jak její mizení. Tak se přesvědčte sami.

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

3. 7. 2021 15:37

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 488 kJ / 2 985 kcal
Bílkoviny59,97 g
Tuky138,27 g
Vláknina10,74 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 454 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy369,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace: Primafresh

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

MiskaM MiskaM

15. 4. 2023 17:00

Ala787: bych dala klidně stejný poměr. Max o jedno víc ;-)

Ala787

15. 4. 2023 16:49

Mouka špaldová, tedy dát víc vajec.

RubyRom RubyRom

4. 7. 2021 18:52

Parádní :yes::yes:

Jaromira18 Jaromira18

3. 7. 2021 15:52

:yes::yes

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: jogurt bílý, cukr krupice, vejce, olej, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, citron, šťáva citronová, rybíz, cukr, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Rybízovo - citronová buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lJ2r