Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Z Tyrolska pochází spoustu skvělých pokrmů. Jedním z nich jsou i kulaté houskové knedlíky, ochucené špekem a petrželkou. Skvěle chutnají s kysaným červeným zelím, do kterého přidáme jablko.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6w5y
Moje poznámka
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6w5y
Nejnovější recepty
Makovec pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Smažené rýžové nudle
Přidáno před 15 hodinami
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninovo-masovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Roláda z kuřecích prsních řízků
Přidáno před 23 hodinami
Veselé košíčky s kytičkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Frana74 před 11 hodinami
Letní kuře z jednoho pekáčku
Eli58 před 13 hodinami
Hrnková bábovka "mrkev-ananas"
wakrim před 14 hodinami
Indiánské plecko
Vladka7155 před 15 hodinami
Kachní prsa v limetovo - citronové marinádě
Sahula před 15 hodinami
Asijská kachní prsa
Sahula před 15 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenka87 před 16 hodinami
Vepřová roláda na středomořský způsob
Eva_Eva před 16 hodinami
Okurkový salát
Falcone před 16 hodinami
Koleno vepřové, vařené a pečené
Falcone před 16 hodinami
Suroviny:
špek tyrolský,
slanina,
máslo,
žemle,
vejce,
sůl,
cukr,
ocet,
mléko,
petrželka,
mouka hrubá,
pepř mletý,
květ muškátový,
kmín celý,
zelí kysané červené,
víno bílé,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
jablko
Komentáře (2)