Šlehačková bezlepková bábovka
Recept ještě nebyl hodnocenVše smícháme, dáme do vymazané formy a pečeme na 150 stupňů.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 518 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vše smícháme, dáme do vymazané formy a pečeme na 150 stupňů.
I bez lepku si můžete pochutnat na skvělé buchtě. Stačí použít vhodnou mouku jako v tomto receptu. Z jogurtového těsta, zajímavé kombinace rebarbory a borůvek a spousty…
Uděláme kvásek z trochou mléka, cukru a droždí a necháme jej vzejít. Smícháme mouky se špetkou soli, cukru, přidáme žloutky, mléko, olej a vykynutý kvásek. Vymícháme…
Suroviny na těsto smícháme, necháme nejlépe do druhé dne odpočinout. Poté těsto vyválíme,vykrojíme část koleček a část měsíčků tou samou formičkou a upečeme. Nejdřív si…
Suroviny na těsto smícháme a necháme nejlépe přes noc odpočinout. Pokud nevlastníte dřevěnou formičku, tak rohlíčky tvoříme ručně - uštípneme si kousek těsta, uděláme…
Suroviny na těsto smícháme, necháme vychladnout, vyválíme, vykrajíme, upečeme při 170°C cca 8-9 minut, třeba hlídat. Balíček piškotů rozdrtíme nebo pomeleme,…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Německá bílá klobása vznikla díky kocovině! Jak tuhle delikatesu uvařit?
Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář
Domácí sirup z rýmovníku doplněný citrusy se hodí do jogurtu i na lívance, pomáhá i při nachlazení a jeho příprava je snadná