

Šlehačková bezlepková bábovka
Suroviny
- 260 g mouky Unimix
- 150 g moučkového cukru
- 250 ml šlehačky
- 3 vejce
- vanilkový cukr dr.Oetker
- 1 prášek do pečiva dr.Oetker
Postup přípravy receptu
Vše smícháme, dáme do vymazané formy a pečeme na 150 stupňů.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Šlehačková bezlepková bábovka
-
Irena: Tak z této mouky už nepeču,osvědčila se mi ted kukuřičná,jo tuhé to bývá,ale to dělá ta mouka,sladke normálně.Každý má jinou chut.Já mám ráda celkově sladké dobroty,ale jinym se to může zdát moc.
-
Těsto bylo hodně tuhé, hutné ,takže jsem ho musela ještě ředit horkou vodou a dávala jsem i méně cukru, byla by jinak hodně sladká.