Pikantní grilované "buřty" na pivě s ostrým přelivem
Recept ještě nebyl hodnocenBuřty pečené na cibuli a zalité pikantním přelivem jsou tím pravým jídlem nejen pro chlapy. Jídlo je připravené rychle, velmi jednoduše a skvěle chutná teplé i studené.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Buřty pečené na cibuli a zalité pikantním přelivem jsou tím pravým jídlem nejen pro chlapy. Jídlo je připravené rychle, velmi jednoduše a skvěle chutná teplé i studené.
Cibuli oloupeme a pokrájíme na kostičky, česnek prolisujeme.Zeleninu očistíme a mrkve nakrájíme na kolečka, brambory na větší kousky.V hlubokém hrnci orestujeme na…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Josef Maršálek se od Terezy Bebarové učil připravit zdravý makovec: Pozor na použití sněhu, varuje cukrář
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Nejlepší smažáky v Praze? Na Vinohradech posouvají laťku. Knedlík plněný sýrem i dokonalé syrečky u nás vedou