Pikantní grilované "buřty" na pivě s ostrým přelivem

Suroviny

1000 g špekáčků
3 velké bílé cibule
2-3 stroužky prolisovaného česneku
domácí kečup - podle každého
ostrou omáčku Peppagai (Red Pepper Sauce)- podle každého
800 ml černého piva

Postup přípravy receptu

  1. Špekáčky podélně rozpůlíme a uděláme několik zářezů. Velké cibule nakrájíme na kolečka, která poklademe do připraveného plechu. Na kolečka cibulí položíme nakrájené špekáčky. Zakapeme směsí z kečupu, česneku a ostré omáčky "Peppagai".

  2. Vše zalijeme černým pivem a necháme uležet cca 3 hodiny v chladu (můžeme nechat i přes noc). Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme na program "gril". Grilujeme dozlatova. Podáváme s pečivem a chlazeným pivem..

Komentáře k receptu Pikantní grilované "buřty" na pivě s ostrým přelivem

  • JanD00 JanD00

    Hledal jsem něco takového. Vypadá to dobře. Jen nevím proč se rozchází informace co je potřeba8-(

    Odpovědět

  • nafran nafran

    Je to mňamka. Už jsem je nějaký čas nedělal:???????????? díky za připomenutí Ivi ????‍♂️????????????????

    Odpovědět

Tématické fráze: burty na pivu buřty v remuládě pikantní buřty pikantní špekáčky na černém pivu recept na grilovane burty pikantní buřty na černém na pivu grilovane buřty peppagai pikantní buřt guláš buřty na pivu recept buřty na pivě recepty z buřtů jak grilovat buřty grilovane špekáčky v černém pivu buřty na pivě recept buřty na pivu top recepty spekacky na pivu na grill špekáčky na pivu grilování nakrajene buřty na pivě grilované špekáčky na černém pivě