Pikantní grilované "buřty" na pivě s ostrým přelivem

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Ostatní 0 názorů

Suroviny

1000 g špekáčků
3 velké bílé cibule
2-3 stroužky prolisovaného česneku
domácí kečup - podle každého
ostrou omáčku Peppagai (Red Pepper Sauce)- podle každého
800 ml černého piva
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Špekáčky podélně rozpůlíme a uděláme několik zářezů. Velké cibule nakrájíme na kolečka, která poklademe do připraveného plechu. Na kolečka cibulí položíme nakrájené špekáčky. Zakapeme směsí z kečupu, česneku a ostré omáčky "Peppagai".

  2. Vše zalijeme černým pivem a necháme uležet cca 3 hodiny v chladu (můžeme nechat i přes noc). Vložíme do rozehřáté trouby a pečeme na program "gril". Grilujeme dozlatova. Podáváme s pečivem a chlazeným pivem..

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 220 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní grilované "buřty" na pivě s ostrým přelivem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: burty na pivu buřty na pivu recept buřty na pivu s medem pikantni špekacky buřty na pivě recepty buřty na pivě co je ostrá omáčka peppagai

Zapomněl/a jsem heslo