Bramborový guláš s mletým hovězím masem, mrkvemi a fazolemi

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Bramborová jídla 0 názorů

Suroviny

800 g brambor
2 červené cibule
2 mrkve
uzená paprika
400 g mletého hovězího masa
sůl
pepř
4 stroužky česneku
ostrá omáčka Piri Piri
1 plechovka červených fazolí
worcestrová omáčka
petrželka, oregano na ozdobení
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli pokrájíme na kostičky. Česnek prolisujeme. Mrkve nakrájíme na kolečka, brambory na větší kousky. V hluboké nádobě orestujeme na rozehřátém oleji pokrájené cibule a přidáme restovat mleté maso. Maso dobře mícháme, aby nevznikly hrudky. Ochutíme prolisovaným česnekem.

  2. Zalijeme horkou vodou a přivedeme k varu. Vaříme, dokud zelenina nezměkne. Nakonec přidáme do guláše prohřát scezené fazole, worcestrovou omáčku a podle chuti guláš osolíme a opepříme. Zdobíme bylinkami. Podáváme s pečivem. Nezahušťujeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramborový guláš s mletým hovězím masem, mrkvemi a fazolemi

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo