Surimi pomazánka pro začátečníky
Recept ještě nebyl hodnocenPomazánka ze surimi krabích tyčinek je velmi jednoduchá a přitom hodně oblíbená. Na bílém pečivu společně s plátkem citronu a dozdobená petrželkou udělá i parádu na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pomazánka ze surimi krabích tyčinek je velmi jednoduchá a přitom hodně oblíbená. Na bílém pečivu společně s plátkem citronu a dozdobená petrželkou udělá i parádu na…
Tradiční hamburger se skládá z masové placky vložené mezi bulky, se zeleninou a dresingem. Tento recept je však inspirovaný havajskou kuchyní, kde se burger podává s…
Ze všeho nejdříve je potřeba naložit maso. Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky nebo na nudličky. K masu přidáme pět lžic oleje, dvě lžíce sojové omáčky, lžíci…
Topinky nemusíme vždy smažit na pánvi, stejně dobře je upečeme i v troubě, na plechu s pečicím papírem. A když k nim připravíme pikantní směs z jatýrek, cibule, papriky…
Další ze skvělých marinád, která ochutí plátky vepřového plecka. Takto naložené nebude jistě maso fádní. Přidáme-li k hotovému masu vhodnou přílohu a čerstvý zeleninový…
Křehké nudličky z vepřového masa, marinované společně s brambory v sójové omáčce, okořeněné kari kořením, poslouží jako snadný oběd nebo večeře, když nevíte, co zrovna…
Sušená rajčata mají výraznější chuť než ta čerstvá a jsou mírně slaná. Připravit z nich můžete třeba pomazánku s vlašskými ořechy, dochucenou dýňovým chlebem. Podávat ji…
Ochutnejte tyto bramborové placky, které v sobě ukrývají výtečnou masovou směs z kvalitního masa. V každé z nich se mísí chuť křupavého smaženého povrchu a bohaté,…
Lehké letní jídlo s dvěma přílohami. Kořenová zelenina v podobě smažených hnízd bude vítanou změnou v běžných jídelníčcích. Pro větší jedlíky doplní kuřecí maso i…
Asijská kuchyně se nám přibližuje svou chutí a proniká do našich domovů. Kvalitní maso pak lze upravit pomocí koření a různých ochucovadel. Jen jejich ostrosti jsme se…
Základem každého grilování je dobře namarinované maso. Snadným řešením je pak maso kuřecí v marinádě, kterou přizpůsobíte své chuti. Takže ji můžete udělat třeba víc…
Papriky se na grilování skvěle hodí. Ještě zatepla je smícháme se zajímavou marinádou z oleje, octa, sójové omáčky, česneku a bylinek. Jsou dobré teplé i studené,…
Ať již k tilapii přidáte jako přílohu jasmínovou rýži, nebo batátové pyré věřte, že si pochutnáte. Dokřupava opečená ryba s asijskou omáčkou bude lahodná a vcelku lehká…
Ať již k tilapii přidáte jako přílohu jasmínovou rýži, nebo batátové pyré věřte, že si pochutnáte. Dokřupava opečená ryba s asijskou omáčkou bude lahodná a vcelku lehká…
Tento recept vás zavede do čínské kuchyně s vůní Orientu. Kuřecí prsa Kung Pao doplněná chutnými mandlemi, náležitě okořeněná a s notnou dávkou zeleniny, vám budou…
Křupavý zelený chřest je velmi oblíbenou jarní zeleninou. Zdůrazněte jeho chuť marinádou ze sójové omáčky, sezamového a slunečnicového oleje a trošky česneku. Chřest…
Vychutnejte si exotickou a lahodnou kombinaci nudlí s krevetami, která vás přenese do světa asijské kuchyně. Rychlá a jednoduchá příprava z něj dělá ideální volbu pro…
Milovníci pokrmu z vnitřností určitě zajásají při pohledu na výsledek tohoto receptu. Křehké a jemně obalené plátky z jater se výborně hodí k obědu i sytější večeři.
Zapečené vepřové maso s lilkem je sytý a lahodný pokrm, který spojuje šťavnaté kousky vepřového masa s jemností lilku a bohatou směsí koření. Zapečením se chutě masa a…
Lilek s kuřecím masem je chutné a výživné jídlo, které spojuje jemnou chuť lilku se šťavnatým kuřecím masem. Díky své lehkosti a výživnosti je skvělou volbou pro ty,…
Krkovice je šťavnatá, má výraznou chuť a řadí se mezi nejoblíbenější části vepřového masa. Plátky masa tak můžeme jednoduše doplnit paprikou a lehkou, byť výraznou…
Veganský prejt je plný luštěnin, pohanky a krup. Je skvělou náhražkou klasického zabíjačkového prejtu a obsahuje mnoho důležitých živin pro naše tělo. Suroviny namočíme,…
Doměkka dušené vepřové maso s dobře ochucenou zeleninovou směsí je lahodné jídlo, které se neomrzí. Tentokrát k němu přidáme kapii a pórek a podle své chuti i chilli.…
Pokud máte rádi vepřové, tahle krkovička vás vynese do nebes. Základem je kvalitní krkovice a dobře ochucená marináda s medem a pivem, díky které bude maso krásně měkké…