Vepřový cibulák

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

3/4 kg Vepřová krkovice
3 hodně velké žluté cibule
2 hodně velké červené cibule
6-7 stroužků česneku
libeček i silné stonky
jalovec
červená paprika
kmín na dochucení
trocha sójové omáčky
worcesteru
masový vývar
tmavá jíška
Recept si zatím oblíbilo 23 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žlutou cibuli nakrájíme na silnější měsíčky a na másle trochu zesklovatíme, přidáme na kostky pokrájené maso, okořeníme a vložíme k masu silné stonky libečku a 3 stroužky česneku.

  2. Dusíme doměkka, pak přidáme na měsíčky nakrájenou červenou cibuli, kterou podusíme jen tak, aby v jídle křupala a zbytek česneku.

  3. Ve finále přimícháme hrst posekaného libečku, dochutíme a zahustíme. A kdo nemá cibule ještě pořád dost, může si jídlo při servírování posypat syrovou.

  4. Podáváme s knedlíky, těstovinami nebo s chlebem.

Poznámka

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřový cibulák

Tématické fráze: domácí cibulák cibulák recept recept na cibulák cibulák domácí cibulák recept cibulák jídlo cibulák z vepřového masa masovy cibulak vepřový cibuláček cibulák pomazánka červený cibulák recept na domácí cibulák cibulák jídlo cibulak recepty pomazánka cibulák veproví vyvar jak se dela cibulak recept cibulak cibulak z veproveho vepřový platek cibulak

Zapomněl/a jsem heslo