Kuřecí směs českého Číňana
Recept ještě nebyl hodnocenLahodná kombinace křehkého kuřecího masa, osvěžující zeleniny a pikantních omáček vás okouzlí neodolatelným spojením chutí. Tato kuřecí směs na čínský způsob je ideálním…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lahodná kombinace křehkého kuřecího masa, osvěžující zeleniny a pikantních omáček vás okouzlí neodolatelným spojením chutí. Tato kuřecí směs na čínský způsob je ideálním…
Maso omyjeme a pokrájíme dle libosti. Já zvolila větší kostky masa. Do mísy dáme olej a koření. Cibuli s česnekem oloupeme, nakrájíme na kolečka a vložíme do mísy…
Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou…
Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte…
Nejprve namočíme černé houby do hrnku teplé vody, necháme nabobtnat a změknout. Očistíme a nakrájíme zeleninu na větší kousky. Maso nakrájíme přes vlákno na plátky a…
Nejdříve očištěné maso a zeleninu nakrájíme na nudličky. Rozpálíme wok nebo hlubokou pánev, dáme olej a zprudka opečeme maso ze všech stran. Přidáme připravený nasekaný…
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky. Dáme do misky, přidáme olej, sůl, koření, chilli papričku, škrobovou moučku, promícháme a necháme v chladu 1-2 hodiny uležet…
Plněné tortilly získávají čím dál více na oblíbenosti a není se čemu divit. Pokud koupíte hotové placky, stačí je naplnit a během chvilky máte hotovo. Zkuste si…
Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme a opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou papriku, plátky česneku a bílé části cibulek. Společně opékáme, přidáme pasírovaná rajčata a…
Jednoduchou a bleskurychle připravenou smetanovo-sýrovou omáčkou můžete vylepšit nejenom drůbeží maso. Bude se hodit ke všem druhům jemného a libového masa. Zkuste…
Připravte si letní oběd po vzoru maďarské kuchyně. Pravý perkelt – pörkölt se ničím nezahušťuje a správnou chuť mu dodává kromě koření pouze vložená vyzrálá zelenina,…
Všechnu zeleninu nakrájíme na kostky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibulku s česnekem, až je cibulka sklovitá. Na cibulku nasypeme mletou papriku, ještě chvíli smažíme.…
V papiňaku nechat rozpustit sádlo, následně vložit nadrobno nakrájenou cibuli, nechat zesklovatět a přidat na plátky nakrájený česnek.Vložit na menší kostky nakrájené…
Křupavé zlaté bramboráčky a směs zeleniny, žampionů a kuřecího masa v pikantní omáčce tvoří skvělou kombinaci, na které si jistě pochutnáte. Pikantní chuť jídlu dodejte…
Oběd připravený během dvaceti minut? Ano, je to možné. Pokud máme doma těstoviny, masovou konzervu, zeleninu a koření, můžeme se do toho pustit. Výsledkem bude směs masa…
Tradiční gyros, osvěžující tzatziki, autentický řecký salát plný čerstvé zeleniny a křupavá pita – to vše dohromady tvoří neodolatelnou kombinaci chutí, která vás…
Vyzkoušejte recept na vepřovou panenku pečenou ve slaninovém kabátku. Tato lahodná kombinace jemného vepřového masa obaleného v křupavé slanině zaručeně potěší každého…
Jemná a krémová pomazánka z pečené dýně a papriky má nezaměnitelnou chuť. Přidáním chilli omáčky získáte lehce pikantní nátěrku výbornou na rozpečené tousty, nebo…
Návštěvu nemusíte pohostit pouze sladkým moučníkem a kávou. Zejména pokud čekáte pánské osazenstvo, dopřejte jim pořádnou porci pikantních utopenců a džbánek piva. Jistě…
Jemná a přitom řízná pomazánka, to je tato křenová. Do základu z tvarohu a zakysané smetany můžeme nastrouhat čerstvý křen nebo použít také ze skleničky. Na čerstvém…
Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale…
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. …
Kuřecí prsní řízky si nejlépe den předem podélně rozpůlíme, naklepeme a naložíme do marinády.Formu na srnčí hřbet vymažeme lehce sádlem a poklademe plátky anglické…
Čalamáda bez zavařování je rychlá a jednoduchá varianta klasické zeleninové směsi, která nevyžaduje dlouhý proces konzervování. Tato svěží a křupavá pochoutka kombinuje…