Omeleta s bramborem a uzeným
Recept ještě nebyl hodnocenV misce rozmícháme vejce, které lehce osolíme. Do menší rozehřáté pánve dáme trošku oleje a rozložíme na ni silnější plátky krájených vařených brambor, které osolíme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V misce rozmícháme vejce, které lehce osolíme. Do menší rozehřáté pánve dáme trošku oleje a rozložíme na ni silnější plátky krájených vařených brambor, které osolíme a…
Pancettu si nakrájíme na malé kousky a opečeme do křupava na teflonové pánvi. Po opečení Pancettu vyjmeme a necháme okapat na ubrousku. Ve výpeku rozpustíme strouhaný…
Předem uvařený květák na skus, v osolené vodě (nebo na páře), necháme okapat a zchladnout. Těstoviny uvařené dle návodu na obalu, scedíme, propláchneme studenou vodou a…
Do robota s noži (ne mixér) dáme všechny ingredience "Na těsto". Zapneme a pozvolna zvýšíme otáčky na maximum, během chvíle se udělá z těsta koule. Tu pak na vále dobře…
TĚSTO: Dáme si rozehřát tuk a mezitím všechny suché ingredience vysypeme do mísy (měchací), droždí rozmícháme v trošce vlažné vody a vlijeme do mísy spolu s ostatními…
Bramborové placky z vařených brambor, opékané nasucho nebo sádle, jsou v tomto receptu plněné teplým prejtem a posypané osmaženou cibulkou. Skvěle se k nim hodí…
K masopustu neodmyslitelně patří zabijačka a sní spojené oblíbené zabijačkové dobroty. Mezi jedny z nejoblíbenějších patří bezesporu jitrnice, které můžeme pouze opéct…
Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a…
Rychlé a ideálně bezpracné masové směsi jsou oblíbeným způsobem, jak nasytit celou rodinu. Inspirujte se receptem plným asijských chutí. Mleté vepřové maso doplní směs…
Rizoto má nespočet různých variací a může být jak s masem, tak i bezmasé. Připravte si rizoto s ředkvičkami, hráškem a mrkví, které poslouží jako jednoduchý oběd pro…