Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 458 kJ / 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 53,65 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 16,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z restované cukety s mátovým smetanovým dresinkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRBD
Moje poznámka
Salát z restované cukety s mátovým smetanovým dresinkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JRBD
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 22 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
janatka před 1 minutou
Česnekový dresink
Nadja před 4 minutami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 8 minutami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 26 minutami
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 1 hodinou
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 1 hodinou
Uzený guláš
brtna před 1 hodinou
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
cuketový salát s mátou,
cuketovy zeleninovy salát s dresingem,
hořká cuketa,
salat z restovaneho hlavkoveho zeli,
salát z restovaných cuket,
dresing s mátou,
salát z restovaného červeného zelí,
restované mladé cukety,
dresing na salát,
mátovy dresink,
dresink paliva paprika
Suroviny:
olej olivový,
cuketa,
paprika kozí roh,
šťáva citronová,
sůl,
pepř,
smetana zakysaná,
máta čerstvá,
sůl
Komentáře (4)