Líčka rohatá

cathleen Kuchařka: cathleen

Hovězí maso 6 názorů

Suroviny

2 ks hovězích líček
3-4 kozí rohy
sádlo
cibule
lžička mleté papriky
hovězí vývar
sůl
mletý pepř
1-2 lžíce hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmahneme drobně krájenou cibuli, na ní pak kostky masa. Vsypneme papriku, osmahneme jen tak, aby pustila barvu a rozvoněla se a zalijeme vývarem.

  2. Osolíme, opepříme, podusíme téměř doměkka. Lehce zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, přisypeme na kroužky krájené papriky a asi 20 minut povaříme. Podáváme s mačkanými brambory nebo rýží.

Poznámka

Letos jsme měli dva druhy těchto paprik, oba se jmenovaly kozí rohy. Zatímco jedny, které jsem použila do líček se šťávou, pálily umírněně, ty druhé byly jako feferony....

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Líčka rohatá

Tématické fráze: líčka facebook top recepty hovězí líčka recept líčka na papreice líčlka hovězí líčka jednoduchý recept na líčka líčka na paprice líčká recept top