Pomerančové linecké
Recept ještě nebyl hodnocenMilujete linecké cukroví a hledáte nějakou originální obměnu? Pak rozhodně vyzkoušejte tohle pomerančové, jeho chuť vás překvapí, je svěží a tak dobré! Raději upečte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 223 kJ / 53 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
| – cukry | 7,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Milujete linecké cukroví a hledáte nějakou originální obměnu? Pak rozhodně vyzkoušejte tohle pomerančové, jeho chuť vás překvapí, je svěží a tak dobré! Raději upečte…
Milujete linecké cukroví a hledáte nějakou originální obměnu? Pak rozhodně vyzkoušejte tohle pomerančové, jeho chuť vás překvapí, je svěží a tak dobré! Raději upečte…
Jste milovníkem punče a svařeného vína a mrzí vás, že si tuto hřejivou dobrotu nemohou dát i vaše děti? Vyzkoušejte podle našeho receptu připravit i punč pro děti bez…
Vůně a chuť vánočního punče patří ke svátkům neodmyslitelně tak, jako stromeček nebo linecké cukroví. Pokud punč vůbec neznáte nebo chcete připravit jiný než ten, co…
Vůně a chuť vánočního punče patří ke svátkům neodmyslitelně tak, jako stromeček nebo linecké cukroví. Pokud punč vůbec neznáte nebo chcete připravit jiný než ten, co…
Pomerančová marmeláda je hitem například v Británii. Můžete s ní upéct maso na pomerančích, nebo ji vyzkoušet v typických francouzských palačinkách crepes Suzette. Její…
Crinkles jsou velmi oblíbené křehké sušenky, které se doslova rozplývají na jazyku. Nejčastěji se setkáváme s jejich čokoládovou verzí. Zkuste si podle našeho receptu…
Máte rádi pomerančový džus? Ten kupovaný nechte v obchodě v regálu a vrhněte se do přípravy domácího. Osvěžující džus z pomerančů, jablek a mrkve neobsahuje žádné…
Rýmovník můžete mít jako pokojovou květinu, kterou skvěle využijete i v kuchyni. Když je sezóna chřipek a nachlazení v plném proudu, nepříjemné příznaky nám pomůže…
Domácí kandované ovoce nebo kůra jsou výborné jen tak na mlsání nebo coby součást moučníků. Připravit je není složité, jen trochu časově náročnější. Pokud ale máme doma…
Pomeranče dobře omyjeme, nakrájíme na kostky i s kůrou (dávám 5 ks, z toho 2 s kůrou a 3 oloupané), namočíme do 1l vody a necháme stát v chladnu 24hod. Druhý den…
V sychravém počasí jsou zázvorové nápoje žádané. Pokud obsahují alkohol, med a citron, jsou nejenom lahodné na chuť, ale i léčivé. Na jejich výrobu vyberte kvalitní…
Do misky dáme maslo izbovej teploty, kryštálový cukor a vyšľaháme.Za stáleho (pomalého) šľahania pridáme strúhaný kokos, pomarančovú šťavu, vajcia, nastrúhanú…
Drůbeží maso je velmi chutné a jednoduché na přípravu. Spolu se smetanovou omáčkou a česnekem, vykouzlíte výborný oběd. Podáváme s vařenou rýží a jako ozdobu použijeme…
Vůně pomerančů a sváteční kouzlo v jedné skleničce! Domácí pomerančová marmeláda se špetkou vánočního koření je ideálním doplňkem nejen na pečivo, ale i jako lahodná…
Pomerančový džem je všestranný a osvěžující doplněk, který se skvěle hodí nejen na snídaňové toasty nebo pečivo, ale i jako sladká ingredience do dezertů, koláčů či…
Boží název pro tak roztomilé sušenky! Jednoduché na přípravu, nenáročné na suroviny a přesto si jich na talíři každý hned všimne. Pikantní marmeláda a pomerančová…
Pomeranče + mrkve vařím v papináku 45 minut na elektrických kamnech na čísle 8 potom plotýnku vypnu, ale nechám ještě na té plotýnce. V dalším kastrůlku si převařím 8…
Marokánky patří mezi klasiku vánočního pečiva. Vyhledávají je hlavně ti, kteří mají rádi křupavé a šťavnatější cukroví. Někdo zdobí klasicky čokoládou spodní stranu…
Horký jablečný nápoj je ideální způsob jak nahradit punč nebo čaj pro zahřátí v chladných dnech. Jablečný voňavý drink se skořicí a hřebíčkem provoní celý domov a navodí…
Se svatým Štěpánem je v kulinářském kalendáři neodmyslitelně spjatá drůbež. Někdo volí krůtu, jiný kuře, ale zaručeně nejlepší je kachna. Úprava s pomeranči a tymiánem…
Chcete zpracovat přebytky pomerančů? Uvařte z nich marmeládu. Využijete tak úplně celé pomeranče, jediné co vyhodíte, jsou vyvařená zrnka. Pomerančová marmeláda je navíc…