Věnečky z odpalovaného těsta
Recept ještě nebyl hodnocenSpousta hospodyněk má strach z odpalovaného těsta, protože jim připadá složité. Držte se několika základních rad a zaručeně se vám povedou krásné a chutné věnečky. Plnit…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Spousta hospodyněk má strach z odpalovaného těsta, protože jim připadá složité. Držte se několika základních rad a zaručeně se vám povedou krásné a chutné věnečky. Plnit…
V míse promíchejte všechny suché ingredience, přidejte vejce, olej, marmeládu, rum a mlékem zadělejte lité těsto. Nalijte na vymazaný a polohr. moukou vysypaný plech. …
Extra čokoládová varianta oblíbeného cheesecaku určitě potěší každého milovníka sladkého. Tato verze dortu se peče v troubě při nízké teplotě a tak má výsledek naprosto…
Vanilkový pudink, banány a máslové sušenky, to vše se skrývá v lahodném, nepečeném dezertu. Stačí vám jen půl hodiny, aby jste připravili tuto pochoutku. Pak už zbývá…
Řezy z majolky s ovocným krémem jsou vynikající dezert, který spojuje jemnost majolkového těsta s osvěžující chutí ovocného krému. Tento dezert se vyznačuje svou…
Tento koláč z lineckého těsta je krásně křehký, chutný a jednoduchý na přípravu. Těsto jsme vylepšili mletými ořechy a na náplň použili maliny. Náplň můžete připravit z…
Pokud máte nadbytek jablek a nechcete už o štrúdlu ani slyšet, zkuste osvědčený recept na úžasné jablečné řezy. Jsou křehké, vláčné a velmi jednoduché. Nejlépe chutnají…
Řezy s krémem bývají často dokonalou tečkou za skvělým obědem. A ani tyto nebudou výjimkou. Vláčný a nadýchaný korpus z kefíru pokryje vrstva lahodného krému z pudinku a…
Pomeranče oloupeme a rozdělíme na jednotlivé dílky, jablka nahrubo nastrouháme a zastříkneme citronovou šťávou, aby nezhnědla. Z pudinku a mléka uvaříme hustý krém,…
Pudingový prášek smícháme s vejcem, tvarohem a jogurtem na hladkou řidší směs, dle chuti osladíme. Teflonovou pánev lehce potřeme trochou oleje a usmažíme 6 placiček…
Je dezertem pro všechny, kteří si chtějí pochutnat na něčem sladkém a rychlém. Díky použití základních surovin, které má většina z nás běžně doma, ji zvládnete připravit…
Listové těsto rozválíme, nakrájíme na čtverce asi 8x8 cm, uvnitř čtverce nakrojíme ještě jeden, ale nedokrojíme - viz foto. Doprostřed dáme ochucený tvaroh, na něj kus…
Celá vejce rozmícháme s cukrem a Herou. Přidáme všechny sypké suroviny včetně guaru a umícháme těsto. Na závěr přilijeme sojové mléko na zjemnění. Podle potřeby můžeme…
Do vlažného mléka oddělíme 1 lžíci cukru, rozdrobíme droždí a necháme vykynout kvásek. Přidáme do mouky, pak vejce, olej, kypř. prášek a ostatní ingredience. …
Vejce ušleháme s oběma cukry, přidáme mléko/podmáslí a olej, dále mouku smíchanou s práškem do pečiva a ořechy, vše pořádně promícháme v hladké těsto.Těsto nalijeme na…
Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a pořádně promícháme. Potom namáčkáme do silikonové koláčové formy.Na krém smícháme zase všechny suroviny dohromady, rozetřeme na…
Zapečená mléčná rýže s pudinkem a ovocem připomíná dětství a prázdniny u babičky. Oblíbený sladký oběd nebo odpolední svačinku pro děti připravíte snadno a využijete…
Perníků není nikdy dost. Upečte si tento, krásně vysoký a vláčný díky marmeládě. Chutná skvěle politý čokoládou a posypaný kokosem, ale výborný je i samotný s hrnečkem…
Do pekárny dáme suroviny v tom pořadí, jak jsou psané a necháme nakynout těsto. Pokud nemáme pekárnu, uděláme těsto klasicky s kváskem.Těsto nevyvaluji, jen lžící…
Prošívaná deka je klasická buchta, známá díky pěkné tvarohové mřížce. Tento dezert můžeme připravit i v letní verzi tak, že do vzniklé mřížky naskládáme sezónní ovoce,…
Řezy budou skvělým moučníkem na jakékoliv oslavě. Dokonale jemný a nadýchaný piškot je pokryt nejprve lahodnou vrstvou pudingu s jahodami, na kterém leží ještě…
Těsto: Ingredience vložíme postupně do domácí pekárny. Zapneme program TĚSTO. Po ukončení programu z těsta vyválíme nudličky 1 cm široké a 20 cm dlouhé, které pak…
Jahodové řezy jsou svěží a lahodný dezert na který můžete použít i letní zásoby ovoce z mrazáku. Spojení nadýchaného piškotu, jemného krému a jahod tvoří dokonalou…
Nejprve vyšleháme tuhý sníh z bílků, v další míse vyšleháme žloutky s cukrem, olejem a horkou vodou, ve které rozpustíme kávu. Žloutkovou směs vyšleháme do pěny a…