Baileys
Recept ještě nebyl hodnocenVýroba domácích likérů různých příchutí získává rok od roku na větší oblibě. Likér můžete vyrobit pro své vlastní potřeby nebo jej darovat jako jedlý dárek. Vyzkoušejte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výroba domácích likérů různých příchutí získává rok od roku na větší oblibě. Likér můžete vyrobit pro své vlastní potřeby nebo jej darovat jako jedlý dárek. Vyzkoušejte…
Díky nastrouhaným jablkům, která jsou ukrytá v kakaovém těstě, jsou jablkové kostky fantasticky vláčné. Než se moučník upeče, uvaříme vanilkový pudink a ještě horký…
Sezóna likérů nepřeberných chutí začíná zpravidla s adventem. Klasický vaječný likér tentokrát můžete vyšperkovat o skvělou chuť pistácií a zelené potravinářské barvivo,…
Strouhaný koláč se objevuje v různých obměnách. Autorka ho sem přidala pro ty z vás, kteří mají stejně jako ona rádi, když je plech využitý do posledního kousku. Chuť…
Pudinkové moučníky patří mezi nejoblíbenější především díky snadné přípravě a lahodné chuti. Moučník je vláčný a na řezu hezky vypadá. Je ho plný plech, takže se hodí i…
S tímto receptem vykouzlíte jednoduchý, ale výborný a vláčný dezert. Křehké kakaové řezy s jemným pudinkovým krémem a zakysanou smetanou chutnají nejlépe hezky odleželé,…
Vláčný ořechový korpus a karamelový krém prostě patří dohromady. Moučník vypadá skvěle a ještě lépe i chutná. Můžeme ozdobit i čokoládovými lupínky. Má jediný nedostatek…
Tvarohové řezy s ovocným želé jsou tak dobré, že jakmile dojíte jeden kousek, půjdete si rovnou pro další dva. Zkuste jim však darovat jednu noc v lednici, aby se…
Pokud máte nadbytek jablek a nechcete už o štrúdlu ani slyšet, zkuste osvědčený recept na úžasné jablečné řezy. Jsou křehké, vláčné a jednoduché. Nejlépe chutnají druhý…
Vejce ušleháme s oběma cukry, přidáme mléko/podmáslí a olej, dále mouku smíchanou s práškem do pečiva a ořechy, vše pořádně promícháme v hladké těsto.Těsto nalijeme na…
Skořicová klubíčka jsou křehké sušenky, jejichž příprava je velmi zábavná a proto do ní můžete zapojit i své děti. Těsto se po malých kouscích tlačí přes lis na česnek a…
Snadný křehký koláč s jablečnou náplní přijde k chuti kdykoliv vás honí mlsná. Nakrájený na úhledné řezy vypadá moc hezky. Chutná skvěle čerstvě upečený, do druhého dne…
Rychlý a lahodný dezert, který potěší milovníky sladkého i nečekanou návštěvu. Křehké listové těsto, jemný vanilkový pudink a osvěžující kyselkavé brusinky tvoří…
Linecké cukroví můžeme plnit a zdobit na mnoho způsobů. Tato karamelová varianta je plněná karamelovým krémem a nádherně ozdobená čokoládovými polevami a cukrovým…
Osvěžující broskvový dezert si zamilujeme na první lžičku. Měkounký piškot, lehký nadýchaný krém a broskve v pudinku tvoří dohromady skvělý moučník, kterým pohostíte…
Zlatavý moučník plný voňavých jablek rozzáří váš stůl a provoní celou kuchyni. Každé sousto je jemné, šťavnaté a tak lahodné, že u jednoho kousku rozhodně nezůstanete.
Jemný tvaroh, šťavnatá jablka a ovesné vločky se spojí v lehký koláč, který potěší i bez přemíry cukru. Vůně vanilky a chuť kokosu mu dodá domácí kouzlo. Ideální dezert…
Upéct vláčnou a kyprou buchtu není vždy úplně snadné. Nicméně tento pudinkový moučník zvládne hravě i začátečník. Mouka je nahrazena pudinkovým práškem, buchta je tedy…
Pudinkové řezy z listového těsta jsou skvělým moučníkem pro začátečníky. Příprava není složitá a zvládnete je během chvilky. Zejména pak, když použijete kupované listové…
Sněhové oválky plné kokosu, které se rozplývají na jazyku, známe zejména z cukráren. Vy si je však můžete připravit i doma a mít tak kokosové potěšení, protkané…
Jablkový koláč s pudinkem je tak šťavnatý a sladký, že zmizí z plechu takřka okamžitě. Dvě vrstvy křehkého těsta skrývají mezi sebou lahodnou jablečnou náplň, která…
Tento jednoduchý a osvěžující dort zvládnete připravit i bez velkých cukrářských zkušeností. Nadýchaný piškotový korpus, jemný máslový krém a šťavnaté ovoce tvoří…
Jablečný nepečený dort zbožňují bez výjimky malí i velcí. Je tak trochu retro, ale svou lahodnou chutí vás zaručeně vrátí do dětských let. Recept je velmi jednoduchý,…