Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 096 kJ / 4 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,69 g |
Tuky | 163,93 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 527,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vypracovat těsto, zabalit do fólie a nechat 30 minut odpočinout v lednici. Pak vyválet slabé "proužky", uplést provazy a smažit v oleji. Teplé obalit ve skořicovém cukru (nemusí být).
Zveřejněno 22. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Moje poznámka
Jidášovy provazy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEBJ
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 10 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 13 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat provaz,
jak uplést provaz,
jidašove ucho,
papirove provazy,
jidášův provaz,
papírový provaz,
barevné hrubé provazy,
tescoma s chutí jidasovy provazy,
jak se dela provaz,
ja uplest jidáše,
jidasovy rezy,
kynuté uši,
jidášovy buchty,
tescoma recepty jidášky,
recept na jidášovy provazy-tv nova,
recepty - provazy,
jidášovy ušima,
jak zabalit provaz,
jidášová buchta,
tescoma-jidášovy provazy
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
prášek do pečiva,
sůl,
smetana zakysaná,
vejce,
máslo,
rum,
skořice mletá
Komentáře (3)